MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
16 март 2019
Мислења
3.337
Поени од реакции
5.412
Трепка, никако не сака. Не знам кој е бројот по договорот во објектов па Поддршка неможам да добијам.

Одам по андроид бокс и иптв пиратско ќе поврзам, барем нема да ми ја грди дневната бумер боксов како видео плеер од 90та што изгледа
Javi se na 070-122 Kontakt Centar Telekom

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Трепка, никако не сака. Не знам кој е бројот по договорот во објектов па Поддршка неможам да добијам.

Одам по андроид бокс и иптв пиратско ќе поврзам, барем нема да ми ја грди дневната бумер боксов како видео плеер од 90та што изгледа
Пиши им на Фејсбук порака. Ќе ти одговорат ако има некој на работа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
За брзо ќе биде. Може да го проверите сајтот

Уште е во припрема иако на сајтот постои опција да се најавиш.Ова ќе биде како замена за MaxTV GO. Почекајте, не се најавувајте се додека официјално не пишат на нивниот сајт па тогаш и ќе биде пуштено официјално.

Може сега како гостин да прелисташ дел од тоа што нудат во Magenta TV GO.

Ново ќе биде тоа што оној дел во видеотеката што е на ресиверите пишан како Пакети каде што се Epic Drama Gley, Pickbox, HBO OD сместени ќе биде издвоен така што ќе постои Видеотека и посебно Видео клуб.
Во Видео клубот ќе има и National Geographic содржини документарци и за најмалите Baby TV видео анимирани содржини.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377

Sent from my iPhone using Tapatalk
Чекај уште не е пуштена официјално. Дур не ја видиш на било кој app store или не видиш реклама и објава на нивниот сајт не активира. Кој знае и дали сега ќе ти дозволи да активираш.

Leopeo

SpaceTe
Член од
12 септември 2021
Мислења
87
Поени од реакции
21
Чекај уште не е пуштена официјално. Дур не ја видиш на било кој app store или не видиш реклама и објава на нивниот сајт не активира. Кој знае и дали сега ќе ти дозволи да активираш.
Мене ми даде и ми пушти порака

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Дали воопшто може да се користи? Ако може што канали има и што воопшто функционира?

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.555
Поени од реакции
2.922
Не сме криви ние, они се што и да се случи непосакувано :D

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.555
Поени од реакции
2.922
Добро да они пред време ја пуштиле. Мене ме интересира дали воопшто работи сега нешто кога ќе се најавиш?
Пробав работи, но не гледам искрено никаква разлика од МаксТВ ГО. Бар да имаа подобрување у квалитетот на сликата, ни тоа нема, истиот стрим е како што може да видам.

Kajgana Shop

На врв Bottom