Не си предал никакви оригинал стари документи за потекло, воопшто не ти почнала процедурата. може да си ги подигнеш документите назад од амбасада или да додадеш дополнителни, моментални исто како да не си предал.Здраво. Приета молба с входја 4ххх/2022. Интервју декември 2021. Што е проблемот што после толку време се нема сменето статусот ?
зависи каков документ е.Zdravo decki, najdov star dokument od arhiva tuka vo Mk. dali ke mi vazi ako go odnesam kaj notar vo Bg da stavat pecat deka e Verno na orginal?
Drugar pasos ke vadish i se mislis dali treba da e postar od 6 meseci ili deka e vo boja dali e orginal? Daj ne zaebavaj odi izvaj izvod jas da bev na tvoe mesto vtornik vo 8:00 ili ke bev tamu da izvadam nov izvod po sekoja cenaДечки треба да одам да се сликам за пасош во Софија во петок. Посредников ми побара извод оригинал, ама јас оригиналот што го имам е во електронска верзија. А последен пат имам вадено извод во 2019. Е сеа го гледам изводов и не можам да приметам дали е копија или оригинал а е во боја тој што сум го вадел во 2019. И дали треба не постар од 6 месеци, дали би ми направиле проблем?
fala!! so uspeh sledniot cekor!Скоро сите од 2021 се вратени повторно на задолжителна, мој бр. 54../ 04/21, од фин. вратен повторно задолж. во м. 03/ 23, во м. 10/23 повторно финална и м. 11/23 положително , преку родител, поз.
Ти треба нов извод,не постар од шест месеци.Дечки треба да одам да се сликам за пасош во Софија во петок. Посредников ми побара извод оригинал, ама јас оригиналот што го имам е во електронска верзија. А последен пат имам вадено извод во 2019. Е сеа го гледам изводов и не можам да приметам дали е копија или оригинал а е во боја тој што сум го вадел во 2019. И дали треба не постар од 6 месеци, дали би ми направиле проблем?
Moze da gi pisis prvite 3 brojki od molbata da znaeme do kade se stignati, jas sum 114XX/2021 uste na finalna? Fala.Ima li nekoj sto bi izvadil star dokument,sto bi ja sredil rabotats, neka mi pishe, ili se e propadnato