Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@nonamebt @WLPixel

Vo ambasada mi rekoa (preku telefon) deka se ushte ne se stignati dokumentive od toj mesec (Juli). Chudno mi beshe samo kako nikoj ne se pozhalil na forumov za istovo. So bugarski klub otidov + originalni dokumenti, taka shto epten mi e chudno ova.

[КУОТЕ="Љупче Београд, пост: 9984517, члан: 156610"]
Чекам више од годину дана на наруџбу...20613 и 20614 / 2019
[/КУОТЕ] nisi jedini i ja sam od januara 2020... nema za nas srbe ukazi..

[КУОТЕ="Љупче Београд, пост: 9984517, члан: 156610"]
Чекам више од годину дана на наруџбу...20613 и 20614 / 2019
[/КУОТЕ] nisi jedini i ja sam od januara 2020... nema za nas srbe ukazi..
Ne znam u čemu je problem...papiri su mi dobri i idem preko ambasade iz Beograda

Dechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?
Јас бев на интервју во септември 2020 а бројче добив тек во мај 2021.
Автоматски споено мислење:

Dechki, imav intervju vo Juli vo Bitola, se ushte nemam brojche dobieno, nekoj so slichno iskustvo? Neli trebashe dobivanje brojche da bide nekolku nedelna procedura?

Автоматски споено мислење:

Uf, toa ne e malo chekanje. A vo megjuvreme nishto ne se sluchuva, odnosno promena na statusi ima samo po momentot od koga go dobivash brojcheto ili mozhesh da dobiesh brojche so vekje pominati nekolu statusi? Isto taka vo Bitola ili Sofija ti beshe intervjuto?

Srekjna Nova Godina na site!

Zdravo!!!!!!! podnesov dokumenti vo Sofija Okt. 2021 (prepiska 166..XXX.2021) preku dokumenti so dedo, od togas imav 1 smena na finalna, pa lani bev vratena na Zadolzitelno.
Ima drugi so ista situacija???

Zdravo!!!!!!! podnesov dokumenti vo Sofija Okt. 2021 (prepiska 166..XXX.2021) preku dokumenti so dedo, od togas imav 1 smena na finalna, pa lani bev vratena na Zadolzitelno.
Ima drugi so ista situacija???
Скоро сите од 2021 се вратени повторно на задолжителна, мој бр. 54../ 04/21, од фин. вратен повторно задолж. во м. 03/ 23, во м. 10/23 повторно финална и м. 11/23 положително , преку родител, поз.

Zdravo decki, najdov star dokument od arhiva tuka vo Mk. dali ke mi vazi ako go odnesam kaj notar vo Bg da stavat pecat deka e Verno na orginal?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom