Најдобар избор на TV

• Креатор на темата Креатор на темата goce_gogi
  • Време на започнување Време на започнување

koj e najdobriot tv na pazarot so najdobra cena i slika

• Вкупно гласачи
    180
Jas go merkam 65inchi ali go nema na lager za zal.
Мислам дека го имаше и 65'' во Сетек. Сега не им работи сајтот за да проверам. Само јас не можам поголем од 55'', имам проблем со просторот.
Автоматски споено мислење:

Еве го: овој го имаш во Сетек Градски стадион

На Setec каталогот најнов има телевизор Hisense 50 и 55 инчен модел А6К. Е сега на каталог е пишан дека има Google TV со огромно лого на телевизорот од Google TV.

Отидов на сајтот да го барам го најдов ама воопшто не е тој изглед на телевизор и е со VDAA

Сега има ли Google TV телевизоров или нешто зезаат овие Setec?

На Setec каталогот најнов има телевизор Hisense 50 и 55 инчен модел А6К. Е сега на каталог е пишан дека има Google TV со огромно лого на телевизорот од Google TV.

Отидов на сајтот да го барам го најдов ама воопшто не е тој изглед на телевизор и е со VDAA

нема

Valjda gi pomesale slikite so TCL brendot i stavile nivna slika so logoto na Hisense.

Ako sakas google tv so slicni ceni baraj pod brendot TCL tie se so google tv.

Европски пазар е со ВИДА не со гугл
Автоматски споено мислење:

Значи превара маркетинг прават овие?
Неписмени се :)))

Да прашам тука ако некој знае да објасни што е проблемот. Имам Philips телевизор со Ambilght осветлување и Android tv. Пред некоја недела почна сликата да трепери или или да го наречам тоа трепкање затресување на сликата (не знам соодветен збор за да го опишам проблемот) кој е кратко ама на секој 2-3 секунди по еднаш трепнува.

Кога ќе го исклучам на некое време телевизорот да одмори и го вклучам знае да престане трепкањето на сликата ама по некое време пак трепка што и да е вклучено.

Ужасно иритира. Пробував кабелот за напојување оној што иде во струја да не е нешто оштетен не е, го одвоив од други кабли да не се заплеткува да не му смета тоа ама не помогна ништо од ова.
Кажи од каде го купи телевизорот да знаеме каде продаваат телевизори втора класа за "умрени држави" (села без кучиња). И јас купив два еден Sony а друг LG и двата се со флеки. На LG дури му стана позадинската ламба виолетова.

Македонска работа.

Кажи од каде го купи телевизорот да знаеме каде продаваат телевизори втора класа за "умрени држави" (села без кучиња). И јас купив два еден Sony а друг LG и двата се со флеки. На LG дури му стана позадинската ламба виолетова.

Македонска работа.
Zatoa si kupuvash preku internet, go podigash licno i imash pravo da go vratish vo rok od 10 dena mislam beshe.
I nareden pat ce kupish na lice mesto AMA asolen TV i ce mu recish da ti go priklucat na lice mesto da go pregledash!

I ne misli deka Sony e Sony sekade.
Sony e samo ako se nacrtash povejce od 120 000 denari

Zatoa si kupuvash preku internet, go podigash licno i imash pravo da go vratish vo rok od 10 dena mislam beshe.
I nareden pat ce kupish na lice mesto AMA asolen TV i ce mu recish da ti go priklucat na lice mesto da go pregledash!

I ne misli deka Sony e Sony sekade.
Sony e samo ako se nacrtash povejce od 120 000 denari
Затоа само Philips ќе си земате и нема да имате мака 10 години, а можи и повеќе. Еве да не го подречам тера 6 години, не е со интернет, 32 инчи и купен за 9500 денари од АМЦ на времето. Philips ќе си ги фалам, телевизијата со антена директно тера, звукот му е одличен и најдобар квалитет на слика има. Топло ви го препорачувам овој бренд

Затоа само Philips ќе си земате и нема да имате мака 10 години, а можи и повеќе. Еве да не го подречам тера 6 години, не е со интернет, 32 инчи и купен за 9500 денари од АМЦ на времето. Philips ќе си ги фалам, телевизијата со антена директно тера, звукот му е одличен и најдобар квалитет на слика има. Топло ви го препорачувам овој бренд
Jас имам Philips и по некое време флеки се направија. Го купив од AMC и по некој месец го затворија AMC.

Истото и на брат ми му се случи ама не знам него од кај му е поклон му го имаа дадено.

Ostaj se!
Si imal srejca.
Ima celi generacii Philips kanacki na koi shto processorite mora da im gi prelepuvash ili Reflow na Prozessor. Eve go eden do mene so 50 Zoll. ceka da mi dojdi pratkata od China za da go prelepam.

Eve ti Primer podolu od ista Tv Generacija kako ovaj kaj mene. Samo shto jas ja imam cela oprema za vakvi popravki. i ne se zaebavam kako tipov na videovo so Fen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom