Abe ova so palcive mnogu loso moze da go toluva nekoj, deluva ko da pokazuva palci a nema veze, ama perspektivata e takva. Tipot bese vo bunilo kakvi palci kakvi bakraci, taka gi drzese racete, na koj da pokazuva palci i zasto. Ona ko stopiranine kadri kako nekoj pravi naci salut, a ustvari na video mafta so rakata i otpozdravuva.
Eve ja slikata
Прегледај го приврзокот 403090
So lisici na raka, i drzenje na nekakva kesa so dvete race, prirodna polozba na racete e takva u vakva situacija, ne mora stisnata tupanica da e samo. I sega site ova go tolkuvaa ko da pokazuva palci, sve e pod kontrola decki, kerka mi e mrtva, bas onaka kako sto i planirav da ispadne.
Ne mi severuva deka za ova mnogu luge se fatija so palcive, ne znam eve, stai si lisici na raka, drzi kesa, i vidi kako mahinalno ti izgledaat racete u takva situacija.
I dali nema apsolutno nikakva sansa da se dvizis so palcite nagore, duri i prirodno nekako ti doaga bas taka da ti bidat racete, da deluva ko da davas palec nagore. Eve na nekoj moze ova smesno ke mu e ama da ne se ponasame deka izlaga od pazarenje od Vero, ima lisici na raka, drzi kesa so dve race, da go simuliras ova samiot, racete bas vo ista polozba ke ti bidat, so palci nagore.
Inace mnogu glupo mi e da se diskutira bas za ova, debilno e realno, ama pa premnogu mu se dade na znacenje na ovoj moment, ja ne veruvam deka daval palci nagore, bez poenta muabet, nema logika, ednostavno momentot e takov, prirodna polozba na racete so ogled na okolnostite, i bujna fantazija na prisutnite na internetot.