Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 9.844
И цело време ќе се вртиш у круг со муабетов?Али па да мислиш да усред центар денски ке киднапираш човек во вреќа и нема ниедна камера да те фати…Ко да сакале да бидат фатени.
Автоматски споено мислење:
Ако не ти се допаѓа темата не коментирај едноставно напушти ја.И почнавме... класика македонче, слушнав од еден познат, мене ми кажаа, ЈАС знам муабети.
Па друг се јави, завера е, не е тој убиецот, наместени се.
Човек кога ве чита си вика па ништо друго и не заслужуваме како народ и држава кога вака „размислуваат“ неколку тука, а всушност мнозинството меѓу нас во Македонија.
Веќе илузорно станува дали темата е затворена или отворена, ГНОЈ од народ живее тука и сака само сензација, шпански серии и задоволување на најпримитивни страсти - ништо повеќе. Наместо да го вклучат тоа бојлерот и да размислат малку пред да напишат нешто јавно или да искоментираат.
Еве ви прилика празници, најголемите православни, разглабајте по софри, по седенки, секој е експерт.
Лајна да јадат тие неколку во МВР, судска медицина, обвинителство шо стварно си ја знаат работата - некое рандом баце знае повеќе од нив. Секогаш.
Автоматски споено мислење:
Имам право да го напишам моето размислување ти се допаѓало тоа или не. Дали има нешто вистина во тоа што го напишав ќе видиме за некое време. Само ти следи ги моите мислења.Зурла го брани Палчо, не бил тој убиецот. Пребрајте му ги мислењата назад на темава ќе видите. Не наседнувајте, не се ова никакви теории, ова се рамноземјашки работи. Ќе си замисли тој како треба да изгледа вистината и потоа ќе изгради аргумент кој ги потврдува неговите фантазии. Од рамноземјашки мозок, толку.
Последно уредено: