Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Разговарај, убедувај, дрн, дрн.... се се тоа глупости и ништо не правиш со тоа. Траба акција која ке ги сјебе и неговите и твоите а и дечкото кој е нерешителен ке го усмери и поттикне во правец да си го слуша срцето кое му кажува дека те сака. Мој предлог е да земеш литро Смедеревка и печено коковче, облечи нешто секси, стави убав парфем... и викни го да гледате филмови на нетфликс. После тоа останува само технички да го довршиш мечот на начин што во мисионерска поза, кога ке го осетиш дека е пред свршување, силно, силно ке го стегнеш со нозете, да неможе да го извади.... или ако ти е полесно може и ти да си врз него па не станувај, ама во таков случај внимавај на тоа да бидете на тврда подлога, да нема простор за маневри.... е после ке видиш како има сите да бидат фини.

па не е он за тебе ваљда, чим е клошар најди си некој на твое ниво. Обично така иде, секој спроти себе. Немој и ти како принцот Хари да бркаш некои шо не можат шофер да си дозволат.

Ова е без сомнение фејк, како 90% од приказните на редит.

Nesomneno, no kako i site drugi temi, ne mora necij konkreten problem da se resi tuku se koristi sansata da se prodiskutira (makar i izmislena) situacija niz socioloska prizma kade ako odreden stav ili predlog se povtoruva i dominira znae da oboi edna pogolema slika za sostojbata na taa kontrolna grupa sto vo momentot go representira opstestvoto.

Jas bi preporacal na devojceto: zalapaj gi.

:toe:

@Zlatikevichius те молам префрли во љубовни проблеми.
Јас мислам да се префрли во Музика/Хит на денот!
Оти девојчово очигледно ни го раскажува спотов..

Тоа со богата девојка низ нос ќе му испадне, па уште и домазет ако отиде, ќе си го упропасти цел живот :)

А за кур му е девојка што вака ги гледа неговите родители , тоа многу кажува за неа како ги гледа и другите луѓе, без факултет, па како ќе го гледа и него по извесен период.
А зошто низ нос да му испадне, најслатко е дедови пари да троши. Ни труд, ни мака. Ќе си уживка, абе прости родители има ете тоа е.

А зошто низ нос да му испадне, најслатко е дедови пари да троши. Ни труд, ни мака. Ќе си уживка, абе прости родители има ете тоа е.
Можда ако си Ендру Тејт.

Toj da e madefaker odma ke svrsi u nea.. ke i napravi bebe i obezbeden ke bide cel zivot..

Рецимо не е зафрканција чисто за да се најде на луѓе со слични проблеми.

Ова мене ми личи на добро уигран план. Нашол богата, не му стиска одма да оди на карта дете па у договор со неговите праи атмосфера на притисок за да ја држат на сигурно и да е спремна да слуша и праи потези во нивна корист. Не паѓајте на вакви провокации.

ако останеш, они ќе раководат со тебе"

Кој дечко ова вака го признава. Манипулација срце

Рецимо не е зафрканција чисто за да се најде на луѓе со слични проблеми.

Ова мене ми личи на добро уигран план. Нашол богата, не му стиска одма да оди на карта дете па у договор со неговите праи атмосфера на притисок за да ја држат на сигурно и да е спремна да слуша и праи потези во нивна корист. Не паѓајте на вакви провокации.

Кој дечко ова вака го признава. Манипулација срце
Ova mene mi lici deka premnogu spanski serii imas gledano. Ako prodolzi serijalot, na kraj soferot ke ispadni deka e praviot tatko na cupeto :cautious:

Не!
Брат близнак на таткото, што го смениле на раѓање, па го израснале цигани.
Судбината си поиграла да заврши како шофер кај нив, откако го спасил братот (без да знае кој е), кога овој паднал од коњ, и за малку ќе бил изгазен… Среќа па братот кој случајно разнесувал пици кај богаташиве, почуствувал некакво срцебиење и телепатија, па потрчал да види што се случува на ливадата…

А да! Мајката има лоша сестра што нема деца, а девојчево што ни ја раскажува прикаскава е слепо, и сите пари и доктори на светов не можат да ја излечат!

…се до 188 епизода, да не ви правам спојлери :cautious:
Не гледам тука некој љубовен проблем, еве се обидувам, ама цк. Ако има тема телевиса пресента, слободно пишете си можни сценарија за близнакот што го смениле на раѓање.

Не гледам тука некој љубовен проблем, еве се обидувам, ама цк. Ако има тема телевиса пресента, слободно пишете си можни сценарија.
Еееј па и ти…
Реков да не им правам спојлери на другите да не им расипувам…
Ама ако толку сакаш да знаеш ;)
Слепата и богата девојка ќе се заљуби у сиромашко момче, за кое нема да и даваат да оди, а посебно тетка и ќе прави сплетки…
На крај од љубов ќе прогледа на свадбата! Две епизоди ќе биде, има ред солзи ред мрсули да бидеш два саата!
ама тоа тек 289 и 290 епизода ќе биде :cool:

Еееј па и ти…
Реков да не им правам спојлери на другите да не им расипувам…
Ама ако толку сакаш да знаеш ;)
Слепата и богата девојка ќе се заљуби у сиромашко момче, за кое нема да и даваат да оди, а посебно тетка и ќе прави сплетки…
На крај од љубов ќе прогледа на свадбата! Две епизоди ќе биде, има ред солзи ред мрсули да бидеш два саата!
ама тоа тек 289 и 290 епизода ќе биде :cool:
Тешко дека нешто ќе ме восхитиш или ќе паднам на твоите одлични идеи за сценарија зошто ги одраснав серииве во осмо одд... :(

Тешко дека нешто ќе ме восхитиш или ќе паднам на твоите одлични идеи за сценарија зошто ги одраснав серииве во осмо одд... :(
А зошто мислиш дека пробувам тебе да те восхитам?
Не е тоа малце егоцентрично од твоја страна? :sneaky:

А зошто мислиш дека пробувам тебе да те восхитам?
Не е тоа малце егоцентрично од твоја страна? :sneaky:
Воопшто. Знам и осеќам имам големо искуство :)

Се разбира дека муабетиве ќе одат во канта, онака чисто само да знаеш ќе оставам некое време... па и тоа е љубовен проблем не секоја можеш да ја восхитиш лесно, па со шпански серии ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom