Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Не е стварта дали е корисно, стварта е дали е автентично. Ако е смислена глума тогаш е веќе малку дискутабилно иако ја секогаш преферирам функционирање по принцип на слободна волја. Иначе стравот од неуспех е исто програма исто така целите у животот се програма. Кај еден просечен човек се е програма и се е наметнато, не постои слободна волја. Дури и обид да се докаже научно нема да успее.
Па баш и не е автентично онлајн бркање женски. :D

Па баш и не е автентично онлајн бркање женски. :D
Далеку од тоа, муабетот ми беше дека како оди времето се повеќе системот влијае на нашите навики. Последица на тоа е оваа констатација која што ти ја даде погоре, се помалку реален контакт има. Живееме у време кога АИ и разни алгоритми ги обликуваат луѓето, буквално.

Секое онлајн бркање женски завршува офлајн
ако некој пак верува во АИ приказни, со ваква паметност од претходните статии,
лесно ќе се срушат сите илузии. . . и набрзо ќе ја најдете вашата љубов

дечки ае малце помош околу ситуацијава мидлам ако може, вака имам пишувано на темева пред отптилика еден месец дека раскинав со едно девојче епа од раскинувањето поминаа 3 месеци можеби 4 и уште не ја преболев, она деновиве дојде у скопје и била у некој стан кај некои нејзини другари и сакала да се видиме, не прифатив пошо знам колку ме спушташе ниско и вреѓаше, ми се јави пред некој ден на тел и као нешо глумеше со другарите нејзини,арно ама пред 2 недели запознав едно девојче мислсм дека е најслаткото девојче што сум го запознал секој 2 ден искачаме ама јас сеуште мислам на бифшата ова мислам дека веќе нема излез не знам.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

дечки ае малце помош околу ситуацијава мидлам ако може, вака имам пишувано на темева пред отптилика еден месец дека раскинав со едно девојче епа од раскинувањето поминаа 3 месеци можеби 4 и уште не ја преболев, она деновиве дојде у скопје и била у некој стан кај некои нејзини другари и сакала да се видиме, не прифатив пошо знам колку ме спушташе ниско и вреѓаше, ми се јави пред некој ден на тел и као нешо глумеше со другарите нејзини,арно ама пред 2 недели запознав едно девојче мислсм дека е најслаткото девојче што сум го запознал секој 2 ден искачаме ама јас сеуште мислам на бифшата ова мислам дека веќе нема излез не знам.

Ako sakas so nea, odi,
ako nejkesh, ne...
Ljubov ne e planirana, tuku se slucuva odednas
Citat od ne znam kade:
Jas i devojka mi se zaljubivme,e i taa (nejzinite) sakaa da pravime svadba vednas
No jas ne mozev da si dozvolam svadba, nitu taa
i nie dvajcata odlucivme da napravime svadba po par godini,
em merakot go napravivme na nashite i ne si go zafrknavme zivotot strashno.
2.Drugarite zarem kje ja zemat za zena, ili taa kje se zeme so drugi
slatka devojka povekje vredi od manipulativna
mozebi vregja od so saka
mozebi vregja za sega
mozeme da gi odbegneme ovie misli...
Zasto koga gledas edna ubava
po 2 minuti gledas poubava
i po 3 mintui
od zenite pamet se gubi
tie se ubavinata na svetot
a bog odlucuva koj kade so kogo zavrsuva
Ako vregjite se za obicnosti,
mala veshtina kje gi resi
ako vregjite se za finansii
malo ne berenje gajle kje gi reshi
No za dve tri nedeli bi znael koja ja sakash a koja ne
No obicno bi ja izbral taa sto te podrzuva vo se*
A ne taa sto ti go pravi zivotot pekol

Порасни.
Тоа би бил одговорот на твоето прашање.

Ливадарка,смотан ....Бегаш од правиот сков

Само добар секс Мис С може да ја изведе на прав пат. Со други зборови, треба да го види Стамбол со се Бардовци.

Вака.. ми треба совет. Родителите на мојот дечко (он 20 јас 18) живеат и работат во странство и сакаат и он да иде таму, а он и не сака поради мене (мене моите не ме пуштаат во странство освен на шетање). Зборено е со нив али џабе, имате ли некој совет како да ги премисли он да не оди?

Иначе ние (мојата фамилија) овде имаме бизнис и станови, ќе му биде убаво со нас, али неговите имаат кажувано некои коментари што не треба, да не влагам во детали, ќе кажам 2 примери.. на пример, коа го возеше наш возач, они му рекле "не си играј играчки" (скроз глуп коментар и нелогичен, као да имаш возач да е нешто лошо, не го сваќам тој менталитет) и му рекле "ако останеш, они ќе раководат со тебе" а вака пред мене фини се (најверојатно се прават само)
и му рекле као, ја многу сум трошела (ја си трошам свои пари не негови, не е нивно да коментираат тоа)

Иначе ова ми е прв дечко и го засакав и он мене, моите ми рекоа "не е он за тебе" али ја си го сакам. Моите генерално не праат проблем за него, не им е баш по кеиф ама не се ни против бидејќи е фин дечко. Ме третира убаво, све ми кажува искрен е итн..

П.С. Немојте да пишувате ваши мислења дали вие би работеле тоа во странство, туку ме интересира само совети што да каже он на неговите за да ги премисли да му дозволат да си остане овде.. иначе неговите во странство работат тешки физички работи и он тоа ќе работи таму, не ми се јасни зошто тоа го посакуваат и за своите деца (имаат 2 деца)

Неговите родители очигледно се неспособни да створат нешто (немаат ни факултет) али греота што ги тераат и своите деца на тешки физички работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom