Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2023
Мислења
965
Поени од реакции
2.378
Пофалба за пристапот во второ полувреме. Не гледам што е проблем ова да се работи константно и на секоја утакмица. Не еднаш на 2, 3 месеци.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.739
Викате, и понатака не играат играчите за тренеров? Разликата кога игра Ериксен и кога игра МекТоминеј е ненормална. Проблем е што првиот нема нозе за 90 минути, а го има фудбалот во малиот прст.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Треба да јадам бурек овде за да им текне да играат. Ако ако.

Не очекував ваков одговор во второ. Мислев дека ќе примиме трет гол по некоја грешка.

Рашфорд одигра нешто после долго време.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
13 август 2023
Мислења
965
Поени од реакции
2.378
Џони факинг Еванс во 2024 игра во животна форма :pos:

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Чист гол спаси Еванс на 2-2. Секоја чест за стариот. :cuc: Од немај каде дојде повеќе од пола утакмици да фи игра како стартер. Би го чувал дури и следна сезона за ротација.

Направив ќеф за голот на Хојлунд, среќа не го извади минута претходно. Се надевам ќе игра порастеретено од следните утакмици.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ќе ја вртат денеска.
Автоматски споено мислење:

Еј Потер ако го донесат, толку јас ојдов...
Ај да се самоцитирам, пошо сите се правите на чкљ! :icon_lol:
Шала на страна изгинаа на терен денес.
Иако губеа 2:0 на полувреме се гледаше желба да успеат денес.
Во старите славни денови тоа скоро секогаш беше предзнак за пресврт па ајде реков ќе постирам, иако да бидам искрен со сезонскава форма воопшто не верував.
Но продолжија да гризат во второ и бидна. Абе секогаш да играат вака којзнае кај ќе им е крајот. Тен Хаг на апаратима..
Сега со Форест на мистер Нуњо Светиот Дух, пак на бапка...
Да се задржи конзистентност малку

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.596
Поени од реакции
6.360
Значи можело кога се сака. Ме интересира што ги испровоцира играчите да излезат и да се борат второ полувреме спротивно од пристапот кој го имат цела сезона?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.762
Поени од реакции
21.469
Значи можело кога се сака. Ме интересира што ги испровоцира играчите да излезат и да се борат второ полувреме спротивно од пристапот кој го имат цела сезона?
Нема или ќе играат или нема да имаат пристап до инста профилите ... што значи дека нема да може да се реализираат како инфлуенсерки. Јбг живот мил инста профил, ќе клајт 2-3 голчиња и сите среќни и задоволни.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
иначе да не се повредеше Рашфорд, Хојлунд требаше да излезе... среќа во несреќа

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.596
Поени од реакции
6.360
Инаку мило ми е што Хојлунд конечно симна товар од плеќи. Последните натпревари е бајаги изгубен, лоши движења, нон стоп касни или е по брз... изгледа почна да го јаде притисок па овој гол се надевам ќе го разбуди.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.739
Се на се, позитивен перформанс и одлична победа. Нека градат сега моментум од тука.
И идеме пак...
Автоматски споено мислење:

Делови од договорот меѓу Глејзери и Ратклиф.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.595
Поени од реакции
9.888
Sezonava sme ko Everton na vremeto, ke se posere so chklj ekipi ama na silnive ke im zeme bod/3 boda/zdravje itn...Nemam komentar za sezonava. Ne znam ni kolku porazi imaat ama neka se zivi i zdravi i daj boze na leto da letaat site.
Какво лето од јануари треба да почнат.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Сезонава in a nutshell :D
Screenshot_20231226-225207_Chrome.jpg

Не знам, не знам веќе што да мислам за тимов... Она вчера беше баш christmas miracle. Неверојатно е како успеа Вила да изгуби со водство од 2-0, после неверојатната серија претходно и преголемата самодоверба со која влегоа во натпреварот. Којзнае па што не чека веќе во сабота. ПЛ и се е можно :unsure:.
Со Ериксен а без Мектоминеј се гледа дека друга е средината. Рашфорд конечно мрдна нешто, а Гарначо си ги искористи шансите. Прејако што Хојлунд го постигна првенецот баш за ваква победа. Ако ја заврши сезонава со 15 гола барем е сосема добар старт за него. Ќе зависи и дали ќе земиме нов напаѓач зимскиов преоден рок и како ќе биде со повреди (пу пу не дај боже), но детево ветува многу и ако добива повеќе употребливи топки од крилата, ќе постигнува и повеќе голови. Simple as that.

Kajgana Shop

На врв Bottom