Викате, и понатака не играат играчите за тренеров? Разликата кога игра Ериксен и кога игра МекТоминеј е ненормална. Проблем е што првиот нема нозе за 90 минути, а го има фудбалот во малиот прст.
Чист гол спаси Еванс на 2-2. Секоја чест за стариот. Од немај каде дојде повеќе од пола утакмици да фи игра како стартер. Би го чувал дури и следна сезона за ротација.
Направив ќеф за голот на Хојлунд, среќа не го извади минута претходно. Се надевам ќе игра порастеретено од следните утакмици.
Ај да се самоцитирам, пошо сите се правите на чкљ!
Шала на страна изгинаа на терен денес.
Иако губеа 2:0 на полувреме се гледаше желба да успеат денес.
Во старите славни денови тоа скоро секогаш беше предзнак за пресврт па ајде реков ќе постирам, иако да бидам искрен со сезонскава форма воопшто не верував.
Но продолжија да гризат во второ и бидна. Абе секогаш да играат вака којзнае кај ќе им е крајот. Тен Хаг на апаратима..
Сега со Форест на мистер Нуњо Светиот Дух, пак на бапка...
Да се задржи конзистентност малку
Значи можело кога се сака. Ме интересира што ги испровоцира играчите да излезат и да се борат второ полувреме спротивно од пристапот кој го имат цела сезона?
Значи можело кога се сака. Ме интересира што ги испровоцира играчите да излезат и да се борат второ полувреме спротивно од пристапот кој го имат цела сезона?
Нема или ќе играат или нема да имаат пристап до инста профилите ... што значи дека нема да може да се реализираат како инфлуенсерки. Јбг живот мил инста профил, ќе клајт 2-3 голчиња и сите среќни и задоволни.
Инаку мило ми е што Хојлунд конечно симна товар од плеќи. Последните натпревари е бајаги изгубен, лоши движења, нон стоп касни или е по брз... изгледа почна да го јаде притисок па овој гол се надевам ќе го разбуди.
Sezonava sme ko Everton na vremeto, ke se posere so chklj ekipi ama na silnive ke im zeme bod/3 boda/zdravje itn...Nemam komentar za sezonava. Ne znam ni kolku porazi imaat ama neka se zivi i zdravi i daj boze na leto da letaat site.
Sezonava sme ko Everton na vremeto, ke se posere so chklj ekipi ama na silnive ke im zeme bod/3 boda/zdravje itn...Nemam komentar za sezonava. Ne znam ni kolku porazi imaat ama neka se zivi i zdravi i daj boze na leto da letaat site.
Не знам, не знам веќе што да мислам за тимов... Она вчера беше баш christmas miracle. Неверојатно е како успеа Вила да изгуби со водство од 2-0, после неверојатната серија претходно и преголемата самодоверба со која влегоа во натпреварот. Којзнае па што не чека веќе во сабота. ПЛ и се е можно .
Со Ериксен а без Мектоминеј се гледа дека друга е средината. Рашфорд конечно мрдна нешто, а Гарначо си ги искористи шансите. Прејако што Хојлунд го постигна првенецот баш за ваква победа. Ако ја заврши сезонава со 15 гола барем е сосема добар старт за него. Ќе зависи и дали ќе земиме нов напаѓач зимскиов преоден рок и како ќе биде со повреди (пу пу не дај боже), но детево ветува многу и ако добива повеќе употребливи топки од крилата, ќе постигнува и повеќе голови. Simple as that.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.