Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Но, кога не можеш да го нападнеш аргументот зашто и самиот знаеш дека труеш и си свесен за истото

Веќе пишав дека ако Јунајтед изгуби наредна против било кој и да игра не гледам причина зошто не би пишал дали ја погодиле тактиката ко на времето кога ја погодија за 0-0. Ебана тема за фудбал од Премиер Лига е, не е за научни достигнувања и за освојување планети. Исто така уредно замолив да не ми се прави психоанализа за тоа дали хуморот е добар, дали имам очаен живот и слично и да си продолжите исто ко да не постојам, на што добив одговори дека нема да се прекини. Ако ничим изазван бидам нападнат дека сум очаен ваков таков, тогаш моја должност е да кажам кого го правам среќен во животот... Попросто од ова не знам како да се разбериме.

Веќе пишав дека ако Јунајтед изгуби наредна против било кој и да игра не гледам причина зошто не би пишал дали ја погодиле тактиката ко на времето кога ја погодија за 0-0. Ебана тема за фудбал од Премиер Лига е, не е за научни достигнувања и за освојување планети. Исто така уредно замолив да не ми се прави психоанализа за тоа дали хуморот е добар, дали имам очаен живот и слично и да си продолжите исто ко да не постојам, на што добив одговори дека нема да се прекини. Ако ничим изазван бидам нападнат дека сум очаен ваков таков, тогаш моја должност е да кажам кого го правам среќен во животот... Попросто од ова не знам како да се разбериме.

Aко де, и ја не гледам причина зошто да не ти пишам дека не отекуваш сите со една те иста глупа фора... и така.

FB_IMG_1703583925830.jpg
Автоматски споено мислење:

ТАА е најдобриот бек шо некогаш заиграл фудбал!
Како дојде до ова ?
По која статистика, факти ?

Хау ќе лета како што изгледа. Само дали он или ЕТХ прв.
Ај нашиот келчо очигледно е да лета, али Хау со бош играчи фати лига на шампиони исто имаа многу повреди сезонава.

Има кредити Хау, далеку е од летање за сега.

Шефилд - Лутон класика трилер премиер лига утакмица .:ајнапиво:

Пред Јунајтед-Астон Вила иде снимка од Јунајтед-Астон Вила од сезона 2008/2009, голот на Македа за титула. :D

Какви играчишта играле на двете страни, Астон Вила не знам како не се бореле за Европа со оваа екипа.

Пред Јунајтед-Астон Вила иде снимка од Јунајтед-Астон Вила од сезона 2008/2009, голот на Македа за титула. :D

Какви играчишта играле на двете страни, Астон Вила не знам како не се бореле за Европа со оваа екипа.

Еванс повторно стартер од тие тимови после 15 години. Вечен

Decki ja se spremam za good ebening na utakmicava ,l ( inace alal vera za toj so go pisa ova za trenero na villa ) unfortunately takvi se vreminjata.... Samo Mainoo e svetla tocka vo ovaa ekipa , se drygo za reciklaza od treneri do igraci, mi go poebaa keifot so koj gi gledav u 18.

Morav da dopisam, slusam kako peat :
Take me home, United Road,
To the place, I belong;
To Old Trafford, to see United;
Take me home, United Road.

Ke pomine vreme valjda nekogas pak ke se gleda united so nadez za pobeda i teofej, do togas.....
Glory glory man united......

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom