TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.893
Поени од реакции
8.274
Ако продолжат така сигурно ќе си одат од Македонија
И да си одат они пак ќе си ги емитуваат нивните United Media канали кај македонските тв оператори. Едонствено на МTEL нема никогаш да ги понудат каналите.

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Ах, како те излажаа со оние 149 денари за 8 месеци, наздравје бричењето. Е сега мора некој да им плати за она што се праеле магупи, ама нема бегање мора да одговаарат за стореното, ги фатија на дело.
Да мислев 699 денари ќе си остане, не очекував дека ќе биде 800 денари..... ама ќе им дојде крајот и на нив уше малце Мтел да се спои со Неотел ќе ги среди .

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.015
Поени од реакции
1.072
Да мислев 699 денари ќе си остане, не очекував дека ќе биде 800 денари..... ама ќе им дојде крајот и на нив уше малце Мтел да се спои со Неотел ќе ги среди .
Мислам дека можиш да го раскинуваш договорот и да се префрлиш ако има кај тебе А1 комплет до телевизија и интернет.

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
53
Овие озбилно пак зголемуваат цена ? А у меѓувреме ги исфлиле македонските телевизии ? Не се точни дефинитивно...А само што ми завршува договорот со МСат, па сакав да се вратам на Тотал ТВ, но со оваа цена шанси нема... Изгледа целта им е да ги изгубат корисниците и да се повлечат од нашиот пазар. Друга причина не гледам, за овој нивни потег...

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Овие озбилно пак зголемуваат цена ? А у меѓувреме ги исфлиле македонските телевизии ? Не се точни дефинитивно...А само што ми завршува договорот со МСат, па сакав да се вратам на Тотал ТВ, но со оваа цена шанси нема... Изгледа целта им е да ги изгубат корисниците и да се повлечат од нашиот пазар. Друга причина не гледам, за овој нивни потег...
Katastofa kanali,800 denari e premnogu samo za kabelska .
Автоматски споено мислење:

Katastofa kanali,800 denari e premnogu samo za kabelska .
Samo MTV ostana....

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Move TV e vrv platforma, nema sporedba so nisto vo Mk... Total se tolkava glupost sto podobro e da gi snema, da se prodadat na A1 ili sl.
Ми се закачи монтер на коментар на ТоталТВ на фејзбук каде што пишав дека само качуваат цени а квалитет 0 .Демек Мтел ќе го снемало до Јуни , почна паника во Тотал ТВ..... плус за финансиски криминал ги тресат ќе си одат до Јуни.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.824
Поени од реакции
4.266
Move TV e vrv platforma, nema sporedba so nisto vo Mk... Total se tolkava glupost sto podobro e da gi snema, da se prodadat na A1 ili sl.
A1 ako go kupi,ke se prosiri i ke imaat site kanali sto sigi ima na koaksijal...Kese brkaat so Mtel,bidejki ima mesta kade nema dr,opcija osvem Satelit

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
A1 ako go kupi,ke se prosiri i ke imaat site kanali sto sigi ima na koaksijal...Kese brkaat so Mtel,bidejki ima mesta kade nema dr,opcija osvem Satelit
Da A1 so MTEL se partneri edino ako go napravat toa zaedno so nivni kanali i nikoi drugi ke si imaat sigurno nekoj dogovor, naprimer a1 ima satelitska vo bg i hr i telekom srbija tamu ne nudi

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.101
Поени од реакции
1.378
Da A1 so MTEL se partneri edino ako go napravat toa zaedno so nivni kanali i nikoi drugi ke si imaat sigurno nekoj dogovor, naprimer a1 ima satelitska vo bg i hr i telekom srbija tamu ne nudi
Нема да ги купи А1. Имаат кабловска и DVB-T телевизија што треба да ја одржуваат. Не би се впуштиле во уште еден трошок без потреба

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
Нема да ги купи А1. Имаат кабловска и DVB-T телевизија што треба да ја одржуваат. Не би се впуштиле во уште еден трошок без потреба
Mtel nema da i dozvoli, inaku oni dvbt sto go odrzuvaat kjuti

Член од
12 август 2012
Мислења
353
Поени од реакции
128
Мтел ќе ги убие Тотал веќе почна паниката кај монтерите на Тотал. Мтел кога ќе понуди интернет и телефон пакет со ниска цена сите ќе се прфрлат таму. Тотал Тв ми е најголема грешка каналите се затемнуваат Прва и Б92 кога има филм нишо не може да гледаш,кај локалниот не ми се затемнуваа и ми беше плус поефтино. За 800-900 ден колку го качија екстра пакетот нема ХБО и Цинемакс што е катастрофа кај локалниот 500 ден плаќав кабелска. Нема нови канали со години, за таа цена не вреди.

Изгледа сакаат да искрадат што може повеќе од луѓето и да си заминат. Нема логично објаснување во качување на цена кога конкуренцијата се шири со цени од 199 денари.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.015
Поени од реакции
1.072
Мтел ќе ги убие Тотал веќе почна паниката кај монтерите на Тотал. Мтел кога ќе понуди интернет и телефон пакет со ниска цена сите ќе се прфрлат таму. Тотал Тв ми е најголема грешка каналите се затемнуваат Прва и Б92 кога има филм нишо не може да гледаш,кај локалниот не ми се затемнуваа и ми беше плус поефтино. За 800-900 ден колку го качија екстра пакетот нема ХБО и Цинемакс што е катастрофа кај локалниот 500 ден плаќав кабелска. Нема нови канали со години, за таа цена не вреди.

Изгледа сакаат да искрадат што може повеќе од луѓето и да си заминат. Нема логично објаснување во качување на цена кога конкуренцијата се шири со цени од 199 денари.
Раскинувајте ги договорите и префрлајте се каде сакате, оти нема леб веќе од тотал тв, порано се скарале со Телеком Србија заради арените и заради тоа со спортовите се скроз различни. Телекабел, Кабелнет, Телеком, А1, Мтел и од останатите, од кој сакате земајте телевизија. Можете и со андроид тв бокс да си следите канали,ќе си купите и ќе платите тв листа и готово.
Сиот маркетинг менаџмент им е катастрофа, не понудија многу за над 10 години работа, зафатија криминал поради кој ќе одговараат кривично. Да биле паметни ќе ги имаа и арените во пакет, ама тоа е сега и плус ако развиеја кабловска мрежа ќе беа број 1 по селава, ама тоа е.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.101
Поени од реакции
1.378

Сепак да не одиме толку далеку со визии. Мтел засега е многу пасивен и не гледам опција дека за брзо ќе понудат нивен интернет. До сега требаше ова да го направат а сеуште ништо нема. Да не збориме за мобилната за која незнаеме во која состојба е бидејќи и нема корисници

Kajgana Shop

На врв Bottom