- Член од
- 28 јуни 2015
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 528
Има ли барем некој од Ливерпул да направи кратка анализа на натпреварот, било кој?
Има некој, ама постовите му се 99% контра Јунајтед.Има ли барем некој од Ливерпул да направи кратка анализа на натпреварот, било кој?
Баце не збори за табела погледни вие каде сте. Барем обезбедено опстанок да имате па да удираш бантер.Се напалија на бодов Мануревци а немаат погледнато на кое место се на табела.
За Челзи е ?Баце не збори за табела погледни вие каде сте. Барем обезбедено опстанок да имате па да удираш бантер.
Ај еден, ама два бе? Каков кловн е овој Мајкл Оливер, демек, најдоброто од Англија.
Денес сум/бев за Ливерпул.Баце не збори за табела погледни вие каде сте. Барем обезбедено опстанок да имате па да удираш бантер.
Камо среќа утре на ПСЖ да му падне Патетико.За Челзи е ?
Јаооо оти не кажвате порано вакви работи бе
Зш ти неможеш не ти се дига више а стари.Сестра ти двајца црнци да ја испеглаат.
За вест хен не сум толку загрижен, али Вила со гудибнинг се доста незгодни.Денес сум/бев за Ливерпул.
Иначе стварно ништо од бодов ако не фатите континуитет добри резултати. Еве шанса уштену Сабота Вест Хем да ве испегла.
Мојс ми беше омилен тренер додека ги предводеше Јунајтед. Не сумњам у него дека ќе ја продужи низата лоши резултати на М. Јунајтед.За вест хен не сум толку загрижен, али Вила со гудибнинг се доста незгодни.
90 минути подавање до голман и испуцување во аут. МаестралноИма ли барем некој од Ливерпул да направи кратка анализа на натпреварот, било кој?
А што направија другите?90 минути подавање до голман и испуцување во аут. Маестрално
Паднаа од прво место зато и се љути вака.А што направија другите?
Не би сакал да си ја срушам статистиката од 99% мислења напишани за ЈунајтедА што направија другите?