Албанизација на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Овој си пука у колено, или да?

Таман ќе се вклопат африканци и тие од блискиот исток со албанците, ист менталитет, и они ќе бидат автохтони:ljubove:

Овој си пука у колено, или да?

Не би рекол дека си пука, туку само покажува до која мерка (поточно, без мерка...) е неговата сервилност кон неговите работодавци од САД и ЕУ. И не е проблемот во Еди лично, туку тоа е практично „менталитет„ од неговата национална прпадност, каде се гледа подготвеноста за прифаќање не само на она кое од него се бара, туку у повеќе од побараното.

Секако, за возврат, мора нешто и да добие...не е тешко да се претпостави за што се работи.

Убав а ваљда и успешен пробен балон од ЕУ. Западен Балкан изгледа почнуваат да го спремаат за влез во ЕУ.

Некои Албанци имаат илирски имиња и презимиња, но повеќето имаат арапски.

Католици мислиш. Муслиманите имаа некои 666 или нешто така дозволени имиња од КУРанот(одобрени лично од брадестиот лудак и неговата орда подлизурковци и трчковци).

Tocno e. No toa e veke minato, veke se pomalce ima, poveke se odi na internacionallno i Ilirsko. Primer jas imam 2 dete dvete imat albansko-ilirsko iminja.. isto i jas ilirsko, a tatko mi muslimansko.

Tocno e. No toa e veke minato, veke se pomalce ima, poveke se odi na internacionallno i Ilirsko. Primer jas imam 2 dete dvete imat albansko-ilirsko iminja.. isto i jas ilirsko, a tatko mi muslimansko.
Африм, Фатмир, Изет, Шкљзен, Фљамур, Саљи во која група спаѓаат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom