Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2014
Мислења
622
Поени од реакции
932
Најјако од се е што деновиве за Ливерпул се збори како да е 2020 а кутрите и они се за жалење. Не би ме чудело денес фино лепо да ги исплескате.
Коефициентот у кладилница и те како вреди да се проба. Па не играат со Лутон.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Најјако од се е што деновиве за Ливерпул се збори како да е 2020 а кутрите и они се за жалење. Не би ме чудело денес фино лепо да ги исплескате.
Коефициентот у кладилница и те како вреди да се проба. Па не играат со Лутон.
Како се Ливерпул кутри и за жалење баш ме интересира. Си видел табела? Ако се Ливерпул кутри и за жалење, ондак уште покутри и за жалење се сигурно Арсенал и Сити. Ливерпул ај што се први на табела, се и во најдобра форма, имаат најдобра одбрана, со најмалку примени голови, супер напад со највеќе голови дадени после Сити, Салах у топ форма, само еден пораз сезонава. На страна тоа, и кога се најмртви, против Јунајтед играат ко на дроги да се.

За мене, со оглед на цела ситуација, форма, повреди, останати проблеми, пораз под 3 разлика би бил право чудо, а за победа да не правиме муабет. Победа на утакмицава ќе биде еднаква на освојувањето на титула на Лестер. Е до толку не сум оптимиста за позитивен резултат денес.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Ентони за 100 милиони е најлош трансфер во историјата на фудбалот, полош од Погба и Санчо, Лукаку во Челси и Пепе во Арсенал.

Не е можно професионален фудбалер да е толку лош. Секое дете од у15 па нагоре би бил покорисен од него.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.022
Поени од реакции
2.538
Амрабат спор ко трактор... Во овие утакмици ти треба енергичен играч ко Фред да ровари насекаде. Штета што Маино доби жолт, ќе мора порезервирано да игра цело полувреме.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.434
Ајде за Ентони има замени но средината на чело со капитенот не може да прима топка и да даде прост пас а немаме замена за таму. ВДБ не го рачунам.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Она со Хојлунд веќе загрижувачко станува. На крај и една шанса ебена ќе му се пружи и таа ќе ја усери. Турчинот на клупа повеќе удел во една ПЛ утакмица има од него. :facepalm:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.289
Мектоминеј нека даде уште 10 гола ако сака не е за стартер, али јеби га тоа е немаме ни многу избор за везњаци.

Kajgana Shop

На врв Bottom