- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.478
- Поени од реакции
- 41.956
Една ствар одамна ме мачи, што е опсесијата на кикоемсијуве со Лукашенко. Путин не го мрази али Лукашенко нејќе да го види. Сите го мразат Путин, овој Лукашенко го одбрал.
tebe ke te krunisame za najozbilniot forumdzija..Glaven smeker na ljubovnite temi...Vaka ne vi idi so dusa da cekate da se otvori temata najforumdjija za 2023
I tebe ne ti e lesnoLukasenko e najkorumpiraniot opinok od politicar, a vie ste tolku revnosni vo branenjeto negovo, malce opusteno, i ke sfatite nekad so e majtap a so ne e ...Ajt poz
tebe ke te krunisame za najozbilniot forumdzija..Glaven smeker na ljubovnite temi...
Кога се сретнале го бацил во обравчето и многу го боцкало.Можеби брковите?
Beloruskite tajni sluzbi vo presret na izborite, pocnale da im vleguvaat na kriticari na vlasta po kukji i da im gi proveruvaat telefonite...
Drugarice i drugovi, Staljin se vratiooooo.....
Исто како што и украинските разузнавачки служби преку СМС пораки ги предупредуваа Украинците кои активно учествуваа во протестите во Украина против Виктор Јанукович, исто како што и снајперисти под команда на Виктор Јанукович стрелаа цивилно население среде Киев.Beloruskite tajni sluzbi vo presret na izborite, pocnale da im vleguvaat na kriticari na vlasta po kukji i da im gi proveruvaat telefonite...
Drugarice i drugovi, Staljin se vratiooooo.....
Па да де..Таа е таа СССР матрица која ја мразам...Ејј замисли, да им наредиш на беркут снајперистите да пукаат врз сопствениот народ бре...Тоа е тоа: Јанукович, Лукашенко....Путин е поблага верзија....Исто како што и украинските разузнавачки служби преку СМС пораки ги предупредуваа Украинците кои активно учествуваа во протестите во Украина против Виктор Јанукович, исто како што и снајперисти под команда на Виктор Јанукович стрелаа цивилно население среде Киев.
Историјата не ти е јака страна, шаренолик идиотизам до максимум, а се останато без слика и без звук.
Важи бе, нема гајле. Онаа што глуми дека е премиерка ја сакаат. Тихановскаја. Впрочем тоа и чекаат Белорусите:Ти, што Артан Груби ти е премиер да им кажеш што сакале.Додека во Белорусија, едноставно, не го сакаат Лукашенко..