Баш прееска кога ми испадна си реков: уФ!Секад ми била симпа Хилари Клинтон Д,ама овај шо има машки бут у нозеве , коа ќе ти седне у скут,да те прегази .
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Баш прееска кога ми испадна си реков: уФ!Секад ми била симпа Хилари Клинтон Д,ама овај шо има машки бут у нозеве , коа ќе ти седне у скут,да те прегази .
Aууууу брату пред односот би и дал да обелече само капут оној партизански и капа со петокрака. И да ја пееме заедно „по шумама и горама, ово земље поносне“ додека ја пердашам.Додека ја плескам доги и ја држам за цицките, ќе и речам да ми ја пее "Маршала Тита јуначкога сина" и "Хеј Словени", а непосредно пред оргазам, химната на СССР
Bi i gi poliral sekoja nokj so bela krec bojaПрегледај го приврзокот 400083
Шо е воа бе? Селска ограда
Секад ми била симпа Хилари Клинтон Д,ама овај шо има машки бут у нозеве , коа ќе ти седне у скут,да те прегази .
A од шо не е задоволна ?! Не е ебана како што треба ?! Импотентен е дечко и ?!Прегледај го приврзокот 400677
Незадоволнава
koja e ovaa ne kazhavte?A од шо не е задоволна ?! Не е ебана како што треба ?! Импотентен е дечко и ?!
koja e ovaa ne kazhavte?![]()
Ксенчии.
Да си ги сокапаш јајцата плескајки во тоа клитче, ич да не ти е жал.
Еве бе ви пиша погоре @Del Boy , Ксенија .... појма немам како се презива. Башка 4000000 пати е постирана во темава баш од @Del Boy.@Ska Maniac
Мислам нема да ти е тешко името да и го пишеш за нас незналиците.
Уствари заеби нема поента ако не е Дарја Мустафаоглу.