- Член од
- 4 октомври 2022
- Мислења
- 1.143
- Поени од реакции
- 1.693
И еба мајката на темава, ебате канцер!Postoi pridusuvac na pistol![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
И еба мајката на темава, ебате канцер!Postoi pridusuvac na pistol![]()
Turcija ne e kosovo. Kosovo i nemoze da se smeta nitu za drzava....Imame sorabotka za ekstradicija so turcite. Ednostavno premnogu dokazi se, ima snimki od zgrada, ima dnk analizi, tragi, i uste trista raboti koj znae sto ima kako dokazi vo mvr a nie obicniot narod ne go znaeme...Magareto kolku i da proba da se zale vo turcija deka e namesten dokazite go tvrdat sprotivnoto.Да не биде ко тие од смилковско езеро убијците што уште уживаат у косово затоа што ако биле екстрадирани у мк ќе немале фер судење на национална база а овој на политичка база за која има мал милион јавни докази како збори против политичариве
не е најдено оружјето со кое се убиени жртвите, отисоци на тоа оружје и други докази...Ако имаат значи сите тие пукале и треба да си бидат казнети
Да не биде ко тие од смилковско езеро убијците што уште уживаат у косово затоа што ако биле екстрадирани у мк ќе немале фер судење на национална база а овој на политичка база за која има мал милион јавни докази како збори против политичариве
И еба мајката на темава, ебате канцер!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нели нашле два пиштола, ќе се земат отисоци ќе се дознае. Од раните може да се дознае и од каде пукале, одалеченост, оружје итнне е најдено оружјето со кое се убиени жртвите, отисоци на тоа оружје и други докази...
Ај објасни ми што виде на видеото што те насочи дека девојчето веќе е убиено?Posle snimkata nanFurkan, 100% sum ubedem deka e ubiena uste odma ili pred toa (majkata da ja ubila).. Teloto samo go nosat da go zakopaat vo 7:55
I ti ja duvna od terapija?не е најдено оружјето со кое се убиени жртвите, отисоци на тоа оружје и други докази...
не го читав тоа, поново е, но мислев треба преку куршуми од телата на жртвите да се докаже кое е оружјето со кое се убиениНели нашле два пиштола, ќе се земат отисоци ќе се дознае. Од раните може да се дознае и од каде пукале, одалеченост, оружје итн
Го вратиле ваљда на двајцата што беа приведени па ослободени, само му го позајмиле на Палчо во име на партијата. И претходно го правеле истото.Сеа некој што се разбира од софтвер треба да го исчисти видеоно да се видат поубаво деталите од колата,а btw што се случило со пикапот?
Го кажа Спасовски на пресот последен. Ако ги најдат куршумите ако не се отворени рани или па у близина знаат секако кое оружје е користено.не го читав тоа, поново е, но мислев треба преку куршуми од телата на жртвите да се докаже кое е оружјето со кое се убиени
И што ако некој ги пише јавно? Од кај знаеш дали се луди тие сценарија или не? Откако се деси случката, искочија 150 различни исходи и приказни. Прво дека била киднапирана пред Броз, па избегана, па вака па така. Почекајте, на крај можеби сосема нешто трето ќе излезе.Знам дека има нејаснотии ама размислувајте малку трезвено. Нема логика Палчо некој да го мести, ако бил закана за било која влада одамна ќе беше тој под земја, немало да го местат за убиство на дете.
И мене на моменти мозокот ми забегва на луди сценарија ама се воздржвам да ги пишам јавно.
За да ти дојди на памет лудо сценарио треба барем малку основ да има а не само лупни нешто колку да ја полниме темата со глупости.И што ако некој ги пише јавно? Од кај знаеш дали се луди тие сценарија или не? Откако се деси случката, искочија 150 различни исходи и приказни. Прво дека била киднапирана пред Броз, па избегана, па вака па така. Почекајте, на крај можеби сосема нешто трето ќе излезе.
Pa ne znam.. ednostavno ako e ziva ke dava otpor iako se naogja na zadnite sedista.. Vaka deluva ili usmrteno ili ja onesvestile..Ај објасни ми што виде на видеото што те насочи дека девојчето веќе е убиено?
Не ја виде на задно седиште па тоа те насочи да мислиш така?
Значи девојчето е во гепек или евентуално легната на задните седиште стуткана во вреќа за спиење. Сигурно нема да ја исправат да седи право позади и да гледа цело Скопје како некој се вози во вреќа за спиење.