Ne beshe za tebe kazhano tuku za tie ostanatite 70% od forumov shto neznaat ni doma da si pojdatНикој ништо не ми продава на мене. Ако знаеш како да филтрираш вести, немаш проблем.
Ne beshe za tebe kazhano tuku za tie ostanatite 70% od forumov shto neznaat ni doma da si pojdatНикој ништо не ми продава на мене. Ако знаеш како да филтрираш вести, немаш проблем.
Ја типувам дека бил чипован од Бил Гетц…АИ клон е ова што го “уапсиле“ во Турција, секако.
Може папаја нова гвинеја да му даде таму уште канибализам имаа пред бекое времеПа мислам дека азил не би дала ниту една држава на светот на човек кој што убил дете.
Косово?Па мислам дека азил не би дала ниту една држава на светот на човек кој што убил дете.
Не е од нивните… плус амин од Кале треба!Косово?
На Македонец?Косово?
Поевтини биле тренерките таму.И што мајка барал од Бугарија во Баликесир, можел директно во Истанбул да иде.
Благодарност до пријателска република Србија, пријателска република Турција и република Бугарија
Мислам дека на Оливер подобар му е вокабуларот на ромски, отколку на македонски. Една реченица правилна не знае да состави. Го прашуваат за кривична за таткото, вика: нема поднесено кривична за него, уште се испитува. Го прашуваат: па кој е петтиот со кривична пријава, нели рековте пет лица? Вика: значи, тие тројца за кои имаше притвор, Палевски - четири. За нив се поднесени петте пријави. За 4 лица, 5 пријави бе.Види го Оли, цело време пази да не го каже името, 15 минути збори со иницијали Љ.П, и наеднаш му се испушта Палевски...you had one job Oli
Беликешир е на пат за Измир, или имал некој контакт таму, или можеби сакал да го избегне екстра обезбедувањето на аеродромот во Истанбул кој на 4 чекови те носи дури и за трансфер летови.И што мајка барал од Бугарија во Баликесир, можел директно во Истанбул да иде.