Зошто никој не коментира што се случи со тој лажниот профил со слика од оџа што коментираше на постот на мајката дека Вања е убиена со пиштол и да не ја бараат никогаш повеќе денови пред да се открие убиството?
.... не да се коментира, туку МВР веднаш може да го лоцира и да знае кој е што е, нели за ФБ текст со говор на омраза ти чукаат веднаш на врата со покана на сослушување, а за ова штама? уште еден гаф неизкажан од криминолозите!
Сите што ги знам што редовно ги следеле нивните подкасти емисии и на палчо и овие и миленко убедени се дека го местат палчо и дури поима немаат за неговото криминално досие
Еве океј....ама он продолжува да живее нормално после тоа. Во најмала мера ќе проработеше некаква емоција во него или грижа на совест. Очигледно е дека он нема никаква грижа на совест, скроз е ладнокрвен и без емоции, па уште и лајкови покажува на камерите. Тоа е тешка психопатија веројатно уште толку потенцирана од долгогодишната наркоманија и коцката. Мислам дека и најголемите психоаналитичари, Сигмунд Фројд и Карл Јунг би останале без коментар за случајов.
Ова сакав и јас да ти го реплицирам дека целосно е исклучен од реалноста чим со онаков мутав поглед и два лајка си влага во судница. Како да е у кафич па да им пуштам лајкче на друштвово у спат. Со погледот и изразот на лицето гледаш дека ме е неутрален без емоција ама и изгубен до немајкаде, очите не му се фокусирани на ништо. Првине двајца што ги уапсија на фаца им се гледаше дека осеќаат вина, страв, поглед закопан во земја, зеници ококорени. Овој ваљда и затоа не бил свесен кога дозволил ќерка му да ја ја киднапираат.
Јас само би прашал каде била мајката со паметот кога го земала овој за муж, а особено па 2 деца да има со џаначки изгорен мозок.
Сите што ги знам што редовно ги следеле нивните подкасти емисии и на палчо и овие и миленко убедени се дека го местат палчо и дури поима немаат за неговото криминално досие
Кој ќе го мести Палчо и за што? Во Скопје веќе сите го знаат каков кримос тип е, нема што да го местат.
Има многу убав текст објавен за типот, се викаше "Високата цена на неказнивоста во Македонија", сега да го најдам ќе пратам.
Еве го текстот.
Еден типец што 30 години хара и прави криминали низ Скопјево, продава станови на 2ца, го уништува Дебар Маало со нелегални градби, поради некакво членство во партија све тоа му се прогледува низ прсти. И си дозволува и ова да го направи, затоа што 20 години не бил казнет за криминалите негови.
Зградата во која живеела Вања е градба од фирмата на типов, па сега видете вие дали таткото не бил поврзан.
Еве го текстот.
Еден типец што 30 години хара и прави криминали низ Скопјево, продава станови на 2ца, го уништува Дебар Маало со нелегални градби, поради некакво членство во партија све тоа му се прогледува низ прсти. И си дозволува и ова да го направи, затоа што 20 години не бил казнет за криминалите негови.
Зградата во која живеела Вања е градба од фирмата на типов, па сега видете вие дали таткото не бил поврзан.
Зошто ако веќе била задушена при возењето и планот за барање откуп пропаѓа, и пукаат 2 куршуми? Што ќе осигура тоа?
Зошто ја вадат од ѓепек, го палат возилото а неа ја закопуваат во близина на опожареното возило? Подобра логика на убиец е да ги запали и возилото и телото заедно за да намали шанси да остави траги и днк.. (не знам колкави се шансите тоа форензика знае но секако дека се помали отколку да вади веќе мртво тело, да го пука и остава отисоци и да закопува притоа со многу голема веројатност сето тоа се открие)
Дали ова алудира на намерно оставање докази?
Не дека е којзнае колку чудно па од друга страна ако видиш какви амеби од мозоци се овие ..
Dap, mnogu dupki, tocho, isto taka e tochno deka i obvinitelov i ministerot celo vreme na intervjuto potenciraa deka istragata ne e kompletna i deka sega, poradi pritisok od javnosta i debilnite komentari, bile primorani da napraat eden pres i da kazat onokolku kolku shto znaat ili e dozvoleno da kazhat.
Nitu se zavrsheni obdukciite nitu go imaat glavniot osomnicen privedeno za celata prikazna da im se kompletira i da ja objavat.
Isto taka maloto devojche i dedoto imaat familii koi pred pomalku od 24h doznaa za toa deka kidnapiranite se pronajdeni mrtvi i sigurno se pretpazlivi so informaciite poradi toa plus.
Inaku za ostatokot od prasanjava ne znam shto da kazham, ne beshe vkusno ni koga novinarive go potea so toa sabajle u 10 na pres konferencijata, ne e ni sega niz netov.
Јас да не бидам како тетките на фејсбук со трач муабет ама еве искрено, земи малце ѕирни тоа профилот на мајката не ми делува жената како некоја баш и којзнае колку океј. Стави го и фактот дека ете во минатото татко и си кркал ќотек и закани додека бил директор кога таа била во тие тинејџерски години, мислам дека не и е така непозната “мрачната страна”..
Кој ќе го мести Палчо и за што? Во Скопје веќе сите го знаат каков кримос тип е, нема што да го местат.
Има многу убав текст објавен за типот, се викаше "Високата цена на неказнивоста во Македонија", сега да го најдам ќе пратам.
Еве го текстот.
Зошто ако веќе била задушена при возењето и планот за барање откуп пропаѓа, и пукаат 2 куршуми? Што ќе осигура тоа?
Зошто ја вадат од ѓепек, го палат возилото а неа ја закопуваат во близина на опожареното возило? Подобра логика на убиец е да ги запали и возилото и телото заедно за да намали шанси да остави траги и днк.. (не знам колкави се шансите тоа форензика знае но секако дека се помали отколку да вади веќе мртво тело, да го пука и остава отисоци и да закопува притоа со многу голема веројатност сето тоа се открие)
Дали ова алудира на намерно оставање докази?
Не дека е којзнае колку чудно па од друга страна ако видиш какви амеби од мозоци се овие ..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.