Јас сум ли гркот во случајов? (Кај ставив -ос на крајот од името кај си ебав матер)Се убија од просеравање заедно со тој Гркот... Ама не е темава за тоа па никој не им реплицира.
Ако Палчо ти е пример за македонски патриот тогаш оди лечи се.
Јас сум ли гркот во случајов? (Кај ставив -ос на крајот од името кај си ебав матер)Се убија од просеравање заедно со тој Гркот... Ама не е темава за тоа па никој не им реплицира.
Палчо е прав пример на непатриот. Колку семејства има уништено човекот, соработник на службите, сега деца убива...Јас сум ли гркот во случајов? (Кај ставив -ос на крајот од името кај си ебав матер)
Ако Палчо ти е пример за македонски патриот тогаш оди лечи се.
Не ми е јасно што се запна толку за пресот и што толку те погоди?Па ако го слушаше пресот од почеток, ќе слушнеше дека самиот ЈО и Проливер кажуваат дека намерно сега е направен пресот поради огромните шпекулации по медиумите и јавноста.. Значи поради притисокот е направен овој прес, инаку они сами рекоа дека имаа намера да прибават повеќе докази и да излезат после во јавноста.. Ебате глупиот, кога не си го гледал пресот што кур замараш..
Абе со сила се правиш удрен.. Бубевски и Проливер самите рекоа дека прерано го направија пресот и дека немаат доволно докази БИДЕЈЌИ ЈАВНОСТА ПРЕМНОГУ ШПЕКУЛИРАШЕ И ПРЕМНОГУ ДЕЗИНФОРМАЦИИ СЕ ШИРЕА!!! Како другачие да ти кажам дека самите се свесни дека е прерано направен пресот, ама МОРАА поради јавноста..Не ми е јасно што се запна толку за пресот и што толку те погоди?
Не можеа до утре да почекаат и да излезат поспремни пред новинари, или забрането е да се критикува дека пресот не беше добар и дека можеше подобар да биде?
Онакви психопати да те седнат на кафе (само по себе е ретардирано), и онака уз кафе да те распрашуваат во колку часот ќерка ти иде и се враќа од школо... Ти би им кажал?Ги прашаа на кој начин ги добиле тие информации од таткото, на кафе муабет му ги извлекле или со намера им ги кажал.
Одговорија на ова прашање?
Сеа барав по чатови што сме праќале деновиве, знаев дека имаше еден статус околу ликот што ги пишуваше коментарите. Еве гоЗошто никој не коментира што се случи со тој лажниот профил со слика од оџа што коментираше на постот на мајката дека Вања е убиена со пиштол и да не ја бараат никогаш повеќе денови пред да се открие убиството?
Повторно, овде не место и не е време. Имаш тема за политика.Политиката абсолутно има простор затоа што Палчо ја искористи својата радикална платформа да ги ископа, врбува под влијание и радикализира оние двата лузери кои еве брутално одзедоја два човечки животи исполнувајќи го неговите задачи.
Јас и секој друг вистински македонски патриот и родољуб сакам да се дистанцирам од вакви радикализирани ќосиња кои под македонска симболика се сликаат со балаклава и мачета, имено затоа и го спомнав тој аспект
Вакви информации незнам колку се од корист да се споделуваат, има луѓе што сакаат да го истурат гневот и ќе го направат над објектов а таму може да има докази околу убиството. Не правете глупостиТој мислам веќе одамна има соберено потписи и има партија.
Еве слика од каде е седиштето на таа парија:
Прегледај го приврзокот 399996
Ова е веднаш после Веро трговскиот, кога одиш према железничка, пред новиот Турски Театар што се гради.
А еве и точна локација:
Политичка партија ДЕСНА · Булевар Кузман Јосифовски Питу br.6, Скопје 1000
★★★☆☆ · Политичка партијаmaps.app.goo.gl
Добро, и да не собрал потписи, сепак партијата постои, едино можеби што неможе на избори да учествува, па ваљда заради тоа и тој психопатот Палчо отишол нелегално да бара злато, за да направи пари за политичка кариера да му тргне работата со политичката партија што ја креирал.
Ова.Не е ни време ни место за ваков коментар али многу емоции и вжештени глави па комуњариве поминаа недопцуени за наративот што пробуваат да го протнат дека вергина = психопат/убиец/рамноземјаш и дека ова било игра за да се тргне Северен ФИРОМ од патот кон ЕУ.
Ало бе невино 14 годишно дете е убиено на грозоморен начин од генетски отпадоци поради Х причини и вие пробувате да протнете анти-Македонски наратив да ви ебам психопатите нездрави.
Не дека треба да ме изненади ова бидејќи истотот го правевте и за Смилковско, Диво Насеље, Нешковски, Тамара, итн али секое дно го пробивте крвта болна
Нека почива во мир девојчето, а за сторителите само долго мачење и бесилка.
Тоа му е и целта, некој глупак да оди таму да си го истури гневот.Вакви информации незнам колку се од корист да се споделуваат, има луѓе што сакаат да го истурат гневот и ќе го направат над објектов а таму може да има докази околу убиството. Не правете глупости
ИМА КУРАЦ!Од комплекс за популизам, се повикуваат на јавен линч и бесилка. Во стилот, ајде сега на бесилка. Па кој си ти да им судиш? Има закон, има и Господ. И дизајнеров, од комерцијален профил за дизајни го објавил "логово", као демек видете ме колку сум креативен. Еј браво. Пусто помодарство, кога остана да жалиме преку социјалните мрежи.
Значи после трагичниот заклучок, бараме мотиви, причини и појаснувања, за како прво правдата да излези на видило, како второ, идеално да не се повтори случајов никогаш.Повторно, овде не место и не е време. Имаш тема за политика.
Поодвратен е дури од самиве убици.До сега не сум слушнал за погнасно предавство.Која гнаса од човек.Што е најстрашно иако таткото го организирал киднапирањето, тој и понатаму соработувал со полицијата и наредните денови иако знаел дека ќеркичката му е убиена... Значи по моја претпоставка, монструмот со тоа што нон стоп бил достапен на полицијата, и соработувал со нејзе (несакајќи да го признае делото), сакал некако да се извлече од цела оваа фрка.
Болен човек е таткото, за него само самица бел ден да не види пичка ли му материна...
Кога немаш избор, исто ќе направиш и да се ММА фајтери од UFC... Никој не е отпорен на куршум.Пишував и претходно вакво сценарио. Можда таткото бил заглавен кај Палчо и единствен начин да се спаси и да го врати долгот е да ја жртвува ќерка му да биде киднапирана за да земат пари од дедото.
Мене не ми е верно дека овие ликови толку му се заканиле да овој мора принудно да се реши на таков чекор. Види ги какви се, едноставно не одговараат на профил на сериозен киднапер и убиец. Овие да ми се заканат по дете, има со шамари да ги убијам.
Јас пишав дека тој со лажниот профил , додека преминувал косово кон Србија е палчо, за кога ќе ја откријат локацијата на профилот да изгледа дека киднаперите се од косово...Зошто никој не коментира што се случи со тој лажниот профил со слика од оџа што коментираше на постот на мајката дека Вања е убиена со пиштол и да не ја бараат никогаш повеќе денови пред да се открие убиството?