Исчезнати лица

Член од
18 јуни 2021
Мислења
284
Поени од реакции
614
Се убија од просеравање заедно со тој Гркот... Ама не е темава за тоа па никој не им реплицира.
Јас сум ли гркот во случајов? (Кај ставив -ос на крајот од името кај си ебав матер)

Ако Палчо ти е пример за македонски патриот тогаш оди лечи се.

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
158
Поени од реакции
138
Јас сум ли гркот во случајов? (Кај ставив -ос на крајот од името кај си ебав матер)

Ако Палчо ти е пример за македонски патриот тогаш оди лечи се.
Палчо е прав пример на непатриот. Колку семејства има уништено човекот, соработник на службите, сега деца убива...

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
Па ако го слушаше пресот од почеток, ќе слушнеше дека самиот ЈО и Проливер кажуваат дека намерно сега е направен пресот поради огромните шпекулации по медиумите и јавноста.. Значи поради притисокот е направен овој прес, инаку они сами рекоа дека имаа намера да прибават повеќе докази и да излезат после во јавноста.. Ебате глупиот, кога не си го гледал пресот што кур замараш..
Не ми е јасно што се запна толку за пресот и што толку те погоди?
Не можеа до утре да почекаат и да излезат поспремни пред новинари, или забрането е да се критикува дека пресот не беше добар и дека можеше подобар да биде?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.372
Поени од реакции
4.069
Не ми е јасно што се запна толку за пресот и што толку те погоди?
Не можеа до утре да почекаат и да излезат поспремни пред новинари, или забрането е да се критикува дека пресот не беше добар и дека можеше подобар да биде?
Абе со сила се правиш удрен.. Бубевски и Проливер самите рекоа дека прерано го направија пресот и дека немаат доволно докази БИДЕЈЌИ ЈАВНОСТА ПРЕМНОГУ ШПЕКУЛИРАШЕ И ПРЕМНОГУ ДЕЗИНФОРМАЦИИ СЕ ШИРЕА!!! Како другачие да ти кажам дека самите се свесни дека е прерано направен пресот, ама МОРАА поради јавноста..

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563
Ги прашаа на кој начин ги добиле тие информации од таткото, на кафе муабет му ги извлекле или со намера им ги кажал.
Одговорија на ова прашање?
Онакви психопати да те седнат на кафе (само по себе е ретардирано), и онака уз кафе да те распрашуваат во колку часот ќерка ти иде и се враќа од школо... Ти би им кажал?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зошто никој не коментира што се случи со тој лажниот профил со слика од оџа што коментираше на постот на мајката дека Вања е убиена со пиштол и да не ја бараат никогаш повеќе денови пред да се открие убиството?
Сеа барав по чатови што сме праќале деновиве, знаев дека имаше еден статус околу ликот што ги пишуваше коментарите. Еве го
received_881055683361574.png

Што све прочитав од коментари кај мајката, дека сама се качила у кола, дека избегала со постар дечко наркоман, дека ја виделе, една будала коментирала астрологија, избегала со некој маж, итн. Мислам, сите тие што пишуваа малоумни коментари и сценарија треба да одговараат пред закон.
Еве еден забеган коментар, погледнете со што делиме воздух
received_291299493296654.jpeg

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563
Политиката абсолутно има простор затоа што Палчо ја искористи својата радикална платформа да ги ископа, врбува под влијание и радикализира оние двата лузери кои еве брутално одзедоја два човечки животи исполнувајќи го неговите задачи.

Јас и секој друг вистински македонски патриот и родољуб сакам да се дистанцирам од вакви радикализирани ќосиња кои под македонска симболика се сликаат со балаклава и мачета, имено затоа и го спомнав тој аспект
Повторно, овде не место и не е време. Имаш тема за политика.

Член од
5 септември 2021
Мислења
30
Поени од реакции
175
Тој мислам веќе одамна има соберено потписи и има партија.

Еве слика од каде е седиштето на таа парија:
Прегледај го приврзокот 399996

Ова е веднаш после Веро трговскиот, кога одиш према железничка, пред новиот Турски Театар што се гради.

А еве и точна локација:

Добро, и да не собрал потписи, сепак партијата постои, едино можеби што неможе на избори да учествува, па ваљда заради тоа и тој психопатот Палчо отишол нелегално да бара злато, за да направи пари за политичка кариера да му тргне работата со политичката партија што ја креирал.
Вакви информации незнам колку се од корист да се споделуваат, има луѓе што сакаат да го истурат гневот и ќе го направат над објектов а таму може да има докази околу убиството. Не правете глупости

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563
Не е ни време ни место за ваков коментар али многу емоции и вжештени глави па комуњариве поминаа недопцуени за наративот што пробуваат да го протнат дека вергина = психопат/убиец/рамноземјаш и дека ова било игра за да се тргне Северен ФИРОМ од патот кон ЕУ.

Ало бе невино 14 годишно дете е убиено на грозоморен начин од генетски отпадоци поради Х причини и вие пробувате да протнете анти-Македонски наратив да ви ебам психопатите нездрави.
Не дека треба да ме изненади ова бидејќи истотот го правевте и за Смилковско, Диво Насеље, Нешковски, Тамара, итн али секое дно го пробивте крвта болна

Нека почива во мир девојчето, а за сторителите само долго мачење и бесилка.
Ова.

И процедурално: Кутлеш.
Не Вергина.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.691
Поени од реакции
11.488
Вакви информации незнам колку се од корист да се споделуваат, има луѓе што сакаат да го истурат гневот и ќе го направат над објектов а таму може да има докази околу убиството. Не правете глупости
Тоа му е и целта, некој глупак да оди таму да си го истури гневот.
Автоматски споено мислење:

Од комплекс за популизам, се повикуваат на јавен линч и бесилка. Во стилот, ајде сега на бесилка. Па кој си ти да им судиш? Има закон, има и Господ. И дизајнеров, од комерцијален профил за дизајни го објавил "логово", као демек видете ме колку сум креативен. Еј браво. Пусто помодарство, кога остана да жалиме преку социјалните мрежи.
ИМА КУРАЦ!

Ама во право си, не треба бесилка, тоа е брза смрт, треба бавна и болна смрт.

Член од
18 јуни 2021
Мислења
284
Поени од реакции
614
Повторно, овде не место и не е време. Имаш тема за политика.
Значи после трагичниот заклучок, бараме мотиви, причини и појаснувања, за како прво правдата да излези на видило, како второ, идеално да не се повтори случајов никогаш.

Главниот организатор е основач на политичка организација, скоро сите осомничени се блиски соработници и/или членови на таа радикална организација.

Има индикации дека организаторот сакал да стави етнички карактер над грозоморниот чин преку лажен профил на албанец. Дополнително, има логични теории дека двете убиства, покрај лична монетарна корист, би ги финансирале операциите на таа радикална политичка организација, што става под знак прашалник дали мотивите на двата ретарди од кои едниот бил и извршителот на убиството на 14 годишното девојче, биле од перверзиран идеолошки карактер.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
444
Поени од реакции
1.271
Што е најстрашно иако таткото го организирал киднапирањето, тој и понатаму соработувал со полицијата и наредните денови иако знаел дека ќеркичката му е убиена... Значи по моја претпоставка, монструмот со тоа што нон стоп бил достапен на полицијата, и соработувал со нејзе (несакајќи да го признае делото), сакал некако да се извлече од цела оваа фрка.

Болен човек е таткото, за него само самица бел ден да не види пичка ли му материна...
Поодвратен е дури од самиве убици.До сега не сум слушнал за погнасно предавство.Која гнаса од човек.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.040
Поени од реакции
11.109
Убиваш ладнокрвно познаник и дете кое апсолутно со ништо не заслужило да биде помислено да биде повредено а не ликвидирано и цели 5 дена си продолжуваш со животот како ништо да не се случило.

Кои се овие монструми човече?! Може ли со вакво ноншалантно однесување ова да им биде прв пат да убијат, не еден туку двајца во рок од неколку дена?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563
Пишував и претходно вакво сценарио. Можда таткото бил заглавен кај Палчо и единствен начин да се спаси и да го врати долгот е да ја жртвува ќерка му да биде киднапирана за да земат пари од дедото.
Мене не ми е верно дека овие ликови толку му се заканиле да овој мора принудно да се реши на таков чекор. Види ги какви се, едноставно не одговараат на профил на сериозен киднапер и убиец. Овие да ми се заканат по дете, има со шамари да ги убијам.
Кога немаш избор, исто ќе направиш и да се ММА фајтери од UFC... Никој не е отпорен на куршум.
Ама повторно, проблемот е што се проектираме на местото на пропалицата. Нормален човек не само што не би направил ништо да му наштети на свое дете па и на било кое дете, туку нормален човек не би дошол во ситуацијата во која се нашол лузерот... Ама тоа ти е со богаташки синчиња, со мочка правени.

Член од
16 август 2018
Мислења
70
Поени од реакции
104
Зошто никој не коментира што се случи со тој лажниот профил со слика од оџа што коментираше на постот на мајката дека Вања е убиена со пиштол и да не ја бараат никогаш повеќе денови пред да се открие убиството?
Јас пишав дека тој со лажниот профил , додека преминувал косово кон Србија е палчо, за кога ќе ја откријат локацијата на профилот да изгледа дека киднаперите се од косово...

Kajgana Shop

На врв Bottom