La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Густо ке биде, и со малку голови. Јас ке ја играм најверојатно 1X. 1-1 според мене.
Атлетико оваа сезона нема изиграно утакмица со малку голови ама вечерва мислам дека претпазливо ќе изиграат и двете екипи оти Реал и Гирона со победите вчера се одлепија горе.
Атлетико на домашен терен се непобедливи ама на гостувањата не е ич сјаен, имам лошо претчувство за вечер, се надевам ќе ме демантираат.

Ја само да и кажам на лудава дека 2-3 дена ќе ме нема од форумот, дали ќе победиме или изгубиме сеедно, да не сере за џабе. :D

П.С. Мислам ќе има голови, типувам 2-2 :)

Ја само да и кажам на лудава дека 2-3 дена ќе ме нема од форумот, дали ќе победиме или изгубиме сеедно, да не сере за џабе. :D

П.С. Мислам ќе има голови, типувам 2-2 :)
Ти не рече дека ќе победите :unsure:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Си реков којзнае колку се подобрени Патетико читајќи ја чолисимо, небаре прајм Барса се. То да то биле истите месари, тотално инфериорни во полувремево, крвнички стартови од немоќ, класика.

Си реков којзнае колку се подобрени Патетико читајќи ја чолисимо, небаре прајм Барса се. То да то биле истите месари, тотално инфериорни во полувремево, крвнички стартови од немоќ, класика.
Доста бе Вокер, една утакмица гледаш на Атлетико и тоа кога со Барса играат.

Па баш затоа мислев дека сте подобри од ова :)
Епа сега една утакмица не е репер за коментирање. Атлетико изгледа очајно ова полувреме, како друга екипа да гледам.
Барселона инфериорна во секој сегмент

Второ полувреме Атлетико одлични, на прва играа, ама едно полувреме не се игра.
Интересно ќе е до крај, Реал прв фаворит, уште си стојам на зборот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom