- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.407
- Поени од реакции
- 23.220
Поезија ќе биди ко ќе му кажат дека немаат пари да го откупат перманентно и како попче ќе треба да се врати во Мадрид, едвај чекамФеликс ги реши, која поезија.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поезија ќе биди ко ќе му кажат дека немаат пари да го откупат перманентно и како попче ќе треба да се врати во Мадрид, едвај чекамФеликс ги реши, која поезија.![]()

Абе оти не ми враќаш кога те цитирам ???
Какви бе 20м,знам драстично ја намали пред да го пуштат у БарсаDa, epten e poezija na klupa da vi sedi igrach shto vi go prezira klubot i cica 20m godishno.
Mora da prodava Atletico, ako ne na Barca bilo kade.
За него поезија, се искурчи а пак треба да се врати назад тоа ми беше зборот.Da, epten e poezija na klupa da vi sedi igrach shto vi go prezira klubot i cica 20m godishno.
Mora da prodava Atletico, ako ne na Barca bilo kade.
Нема за шо инат таа е вистината, Барселона нема да плати повеќе од 25/30 милиони, јас да сум би го пуштила и за толку оти немам корист од играч шо не сака да игра. Феликс нема проблем со клубот има проблем со Чоло шо исти кур се фаќа.Бреј, женски инат