Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.914
- Поени од реакции
- 30.890
Ако најмиле некои без мозок се е можно.и како на филм, тргнало нешто на лошо?
Ако најмиле некои без мозок се е можно.и како на филм, тргнало нешто на лошо?
Па ќерка му ја млатеше.Изгледа затоа цело ВРО се крена со статуси, знаеле све, уште пред изјавата на МВР. Многу жално.
Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?![]()
Milenko Nedelkovski is live!
www.youtube.com
Ова умоболно суштество не треба да се верува.Го пуштив Миленко од линкот погоре, кажа дека таткото на девојчето и Палчо го организирале киднапирањето за да изнудат пари од дедо му (таткото на жената)![]()
Тоа објаснува зошто таткото никаде го немаше.Го пуштив Миленко од линкот погоре, кажа дека таткото на девојчето и Палчо го организирале киднапирањето за да изнудат пари од дедо му (таткото на жената)![]()
Се слагам ама ако е точно и ова упм.Ова умоболно суштество не треба да се верува.
Слушни од почеток,дедото на Вања на мајката татко бил богат влав,таткото и Палчо се здружиле да го ограбата итн.Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?
Колку глупости изнатреска не ми се верува, МВР по ескпресно нема работено и искрено сум изненаден што го најдоа девојчево, буквално ги искористиле сите ресурси како што кажаа.
Nema vrska muabetov. Ne e vo pritvor.Тоа објаснува зошто таткото никаде го немаше.
Ништо чудно и во притвор да ти бил.
Што е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?
Колку глупости изнатреска не ми се верува, МВР по ескпресно нема работено и искрено сум изненаден што го најдоа девојчево, буквално ги искористиле сите ресурси како што кажаа.
баш ме занима дали првоосомничениот кој избегал за Турска е еден од двајцата кои се пуштени, по првичното приведувањеШто е со глупостиве што ги збори овој? МВР го криела убиството на Вања? Безбедносните органи на "северџанска" прикривале? А таткото бил умешан?