Исчезнати лица

Член од
17 август 2011
Мислења
10.368
Поени од реакции
18.498
Шо е битно бе од која етничка припадност се убијците, имате акал бе во глата или немате ???
Убијци без разлика дали се Македонци, Албанци или Талибанци, убијци се !
Бидејки не го објавија мотивот, а веројатно сите не интересира тоа, етничката припадност и те како е битна. Убиствава се крајно нелогични за организирана група, и до сеа едино нешто приближно беше смилковско. Ако се албанци би дало некој одговор за мотивот, бидејки имаат искуство со одење во сирија и извршување вакви дела.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
За долг да убиеш некој веднаш без да пробаш да изнудиш пари?

3 часа има од киднапирањето до убиството..

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.426
Поени од реакции
10.351
За долг да убиеш некој веднаш без да пробаш да изнудиш пари?

3 часа има од киднапирањето до убиството..
Никој не спомна долг....од каде ви е оваа помисла, читам неколку членови со исто мислење!?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.427
Поени од реакции
39.021
Секако дека е за лихва, спијте на тоа уво. Пола држава треба да се убие ако е така.

Златно невино девојче отиде, најверојатно по команда на многу појака сила. Петар Богојески е тежок копиљ али у овој случај единствен шо саати унапред пушташе информации. Само еден Бог знае шо прекривале изродите од сабајле.

Нека почиваат во мир.:(:(:(

Член од
14 август 2018
Мислења
4.981
Поени од реакции
11.315
Моја грешка , невина жртва мислев. Нема никаква логика да има поврзаност он со ова.
Познат лик во градот! Сите го знаевме..
Ако има вистина во тоа дека убијците се велешани, и пари се во игра… тогаш се се поврзува!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.714
Како што наслушнав близок роднина на стариов бил во бизнисот со дрога навлезен.
Ништо чудно и стариот и девојчето да се убиени ради долгови на нивни блиски...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.368
Поени од реакции
18.498
Реков, веројатно си помлад, затоа не памтиш. Кога јас бев тинејџер имаше многу самоубиства на членови на "Црна ружа". Подоцна се заташкаа муабетите, не знам што се случи искрено, во тоа време немаше интернет, информациите ги добивавме од дневниот печат.
И ја го фатив тој период кога имаше муабети со црна ружа, ама тоа повеќе беше како урбана легенда. Имаше морони што се декларираа како такви, и шкртаа гробови ама далеку од нешто насилно. Затоа мислев дали имате нешто поконкретно. Инаку и за настаните пред интернетот, има на интернет :D
Автоматски споено мислење:

Како што наслушнав близок роднина на стариов бил во бизнисот со дрога навлезен.
Ништо чудно и стариот и девојчето да се убиени ради долгови на нивни блиски...
Е ова ми е несватливо, пензионер во бизнис со дрога?

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.834
Поени од реакции
9.825
Во Ѓорче имаше два случаеви . Ама не памтите . Слично мотиви . Имаше во Геге пукање и убиство на Ненад,брат на Аце Жутиот.

Лихва е дефинитивно.

Се дешава Софија процеси.
Колку треба еден да должи за да дојде до ова? Миљон? :(

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.862
Поени од реакции
1.611
Што значи класификација користољубие?
Очекувам да заврши ко случајот за Пино затоа што нема ни правен систем плус гарант се со јак грб..

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.884
На некои ликови и тоа како му беше битно дали се Македонци или Албанци, не ме нервирај сега и ти да ме ти споебам све живо диво на нервата ебате клошар ебате
На нас не ни е битно дали се македонци или албанци, се тоа треба да си одговара пред законот...изгледа некој чекаше да бидат албанци па да почнат со протести.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Бразда и Орман се село до село послем Визбегово
Не се село до село. Бразда е во општина Чучер Сандево, Орман е во Ѓорче Петров, после Волково. Но да, брзо се стигнува од едното до другото место.

Kajgana Shop

На врв Bottom