- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 10
Abe Inter e sampion vo Italija nema sto da se pravi muabet tuka ako sum za Juventus
Точно така.....мада треба да се надеваш малце...:helou:Abe Inter e sampion vo Italija nema sto da se pravi muabet tuka ako sum za Juventus
Ако де, ако..На секого му се случува пораз..И вам ви се случи минатото коло од Аталанта!Уште цела полусезона имаме поправни испити, не очекува и меѓусебен дуел во Торино! Факт е дека Интер е во предност, ама факт е дека и не е таа толку голема за лежерно да го завршат Првенството! Лани во Март месец Интер пред Рома имаа 12 бода предност, па во последното коло, во 74 минута си ја спаси титулата, така да не е завршено!!од ноември ги бркате овие 6 бода!
Ни 8 бода не се многу....Ништо не е готово уште.Има уште за играње. 6 бода се достижни.
Добро ај да оставиме тоа кој колку се јаки на страна!
Ај да ве прашам...од коцкарски аспект(пошто гаран 90% се кладите по кладилнициве)...
Зар никогаш не сте помислиле дека се местат утакмици до лудило....минатото коло тепаа и Интер,и Јувентус и Милан....и нормално дека овоа коло треба да се вратат парите...
Сетете се кој е спонзор на Милан...Bet&Win....најголемиот синџир на обложувалници во светот!!!
Така да приказни од типот тренерот е крив...овој не играл добра и блабла...тоа веќе кај мене не пали!!!(се е пара луѓееееее)
Милан одигра добро, но Џенова имаше повеќе шанси. За обележување се и 2та слободни удари на Пирло.. звер! НА крај реални 1:1..Честитки за Интер
До титулата има многу време рано е да се разговара за тоа.
Интер има за играње уште најмалку 2-3 дерби дуели и така да ништо не се знае.
ФОРЗА МИЛАН ! ! !
Милан - Џенова 1-1
Одигравме многу добро но на крајот се повлековме и примивме гол.
Сепак треба да се издвои Бекам кој одигра одлична партија и го даде најобриот гол во ова коло во Италија.
Се надеваме на подобра партија следното коло.
Удинезе - Јувентус 2-1
Можам да кажам дека сум многу задоволен од резултатов кој малце ке не доближи до Јувентус.
Одлична игра на Удинезе нема што.
Поздрав до Јувентус.
Рома - Палермо 2-1
Добра игра на Рома и Тоти полека им се врати на старите добри времиња.
Фиорентина - Наполи 2-1
Најсмешните голови паднаа на оваа средба по грешките на двата голмани и ова им е најреалниот резултат.
Самдорија - Лацио 3-1
Очигледно е дека Лацио не е во добра форма со два порази по ред а сега го пречекува и Милан.
Одлична игра на Самдорија.
Поздрав до Лацио.
На другите натпревари немаше многу голови но имаше голема борба на пример на натпреварот Киево - Лече кадешто двете екипи имаа по еден црвен картон.
Останати резултати
Аталанта - Болоња 0-1
Каљари - Сиена 1-0
Киево - Лече 1-1
Торино - Реџина 0-0
Значи вака се тешат некои од навивачите на Милан...Добро ај да оставиме тоа кој колку се јаки на страна!
Ај да ве прашам...од коцкарски аспект(пошто гаран 90% се кладите по кладилнициве)...
Зар никогаш не сте помислиле дека се местат утакмици до лудило....минатото коло тепаа и Интер,и Јувентус и Милан....и нормално дека овоа коло треба да се вратат парите...
Сетете се кој е спонзор на Милан...Bet&Win....најголемиот синџир на обложувалници во светот!!!
Така да приказни од типот тренерот е крив...овој не играл добра и блабла...тоа веќе кај мене не пали!!!(се е пара луѓееееее)
Хахаха брат ти ме заебаваш....провери во Фан-клуб Јувентус да ми ги прочиташ постовите....ако не си знаел до вчера Јуве ми беше во потпис(ама го сменив оти не ми се свиѓа анимацијата)!!!Значи вака се тешат некои од навивачите на Милан...