Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Различни се, плус Клоп има оставено впечаток да плачи секогаш после пораз, де тревата не му чини де не знам шо, не дека не е мотиватор ама овој е левел ап над него.Клоп
Кој згуснат распоред го имаат? Куп со втор состав можи да си играат па и со прв да одат немаат европско натпреварување.Гирона денес посекако кикса против Билбао.
Моментално јас го гледам како прв кандидат за титула Реал, после тоа Атлетико па тек другите.
Гирона колку и да сакаат да направат чудо немаат ростер за такво нешто.
Ќе фати сега згуснат распоред ќе истушат како балон за нова година.
Па декември ќе има натпревари на секој трет ден, немаат широк состав за ротација.Кој згуснат распоред го имаат? Куп со втор состав можи да си играат па и со прв да одат немаат европско натпреварување.
Се надевам дека арапите ќе вложат некое евро во јануари да освежат малце. Мене ќе ми биди ќеф ако изборат ЛШ, имаат стварно добар состав со исклучок на одбрана а можда му фали и добар заден везен.

Ќе ви го дат трофејот на еден ден да се порадвате по комшиска линијаЌе се слави титула на пролет во Каталонија.![]()

Ќе се фузираме од наредна сезона и ќе си ја сметаме и оваа титула.Ќе ви го дат трофејот на еден ден да се порадвате по комшиска линија![]()
Најпаметно, барем ќе ви ги платат борџојтеЌе се фузираме од наредна сезона и ќе си ја сметаме и оваа титула.

Гирона денес посекако кикса против Билбао.