La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не познавам некој тренер да го доживува фудбалот со толкава страст како Симеоне, воџа на навивачите секој натпревар :cuc:

Гирона денес посекако кикса против Билбао.
Моментално јас го гледам како прв кандидат за титула Реал, после тоа Атлетико па тек другите.
Гирона колку и да сакаат да направат чудо немаат ростер за такво нешто.
Ќе фати сега згуснат распоред ќе истушат како балон за нова година.

Моментално јас го гледам како прв кандидат за титула Реал, после тоа Атлетико па тек другите.
Гирона колку и да сакаат да направат чудо немаат ростер за такво нешто.
Ќе фати сега згуснат распоред ќе истушат како балон за нова година.
Кој згуснат распоред го имаат? Куп со втор состав можи да си играат па и со прв да одат немаат европско натпреварување.

Се надевам дека арапите ќе вложат некое евро во јануари да освежат малце. Мене ќе ми биди ќеф ако изборат ЛШ, имаат стварно добар состав со исклучок на одбрана а можда му фали и добар заден везен.

Кој згуснат распоред го имаат? Куп со втор состав можи да си играат па и со прв да одат немаат европско натпреварување.

Се надевам дека арапите ќе вложат некое евро во јануари да освежат малце. Мене ќе ми биди ќеф ако изборат ЛШ, имаат стварно добар состав со исклучок на одбрана а можда му фали и добар заден везен.
Па декември ќе има натпревари на секој трет ден, немаат широк состав за ротација.
Кој втор тим го имаат за во куп да ротира тренерот ?
Ќе видиме, плус немаат изиграно натпревар со некој тешкаш, со Реал изиграа изгубија 0:3 со Сосиедад исто кикс.
Автоматски споено мислење:

Интересен натпревар, Атлетик за нијанса подобри, имаат шанси ама слаба реализација.

Последно уредено:
Ќе ви го дат трофејот на еден ден да се порадвате по комшиска линија :LOL:
Ќе се фузираме од наредна сезона и ќе си ја сметаме и оваа титула.

В раце не се држат браќата Вилијамс, оган се

Ќе се фузираме од наредна сезона и ќе си ја сметаме и оваа титула.
Најпаметно, барем ќе ви ги платат борџојте :D

:cool:

Последно уредено:
Барса , Гирона и Атлетико кланица , додека Реал треба Бетис само да го добие и ќе има супер разлика до крајот на 2023.

Дерби има вечер штама темата, вечер ако изгуби Атлетико ќе го падните форумот :D
Формација, повредени ау, кај нас се повреди Бариос и тоа ќе отсуствува два месеци.
Најверојатно оваа ќе биде поставата, освен можеби Рикелме да биди прва постава наместо Саул или Де Пол.

Густо ке биде, и со малку голови. Јас ке ја играм најверојатно 1X. 1-1 според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom