- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 2.004
- Поени од реакции
- 1.301
za kurchenjeto si vo pravo,i mene toj negov stav me nervira, mada ne bi go narekol kurchenje, tuku samodoverba steknata blagodarenie na konkurencijata koja na tri dobieni seushte ne mu e dorasnata i pokraj negovata ,,vozrast,, .A za da te ,,remetat,, ovde na forumot, prijatel, za remet e da kazash eve deka Djovak dogodina nema da osvoi AO,Ќе видиме и за ГС. Новак ептен почна да лета во облаци и повеќе од потребно , он е најбољи нема дискусија , ама онаа изјавана 4 слема во една година... чекај малце, другиве не се макети. Баш ги накурчува останативе од топ 10 и за инает има да изгинат за да го спречат , па после нека биде грешел , се блокирал , се лизнал, публиката шушкала. Тоа се дешава и на неговите противници доста често, утињаат зицери.
Еден рекорд му пропадна да освои завршен и Дејвис куп прв пат од 93та. Сеа лаганица , па АО кај што мислам ќе биде единствен ГС што ќе го освои догодина. 95% сум сигурен дека не може да се повтори 2011, 2015 или оваа година , а 100% па 4 слема дека ќе земе. Реметете ме слободно, ако го памтите постов , а напраам утка.
ОИ исто ќе биде јако да се проследи, единствен голем настан каде што Надал и Мари може да му се курчат сеуште, фигуративно де...
a izjava oti nema da gi osvoi 4 slema slednata godina, i da vikash , zapamtete shto vi vikav,voopshto ne e za remet, i isto e kako da kazesh deka na 25 april 2024 nema shansi da vrne sneg.Tochno deka pred 25 -30 godini ednash vrneshe,znachi mozno e,se sluchilo porano,ama shansite se sepak minimalni da 2024 pak vrne.