- Член од
- 25 декември 2008
- Мислења
- 867
- Поени од реакции
- 79
Погледни ја оваа објава на FacebookВојо не е лошо ова да го патентираш и некоја фирма да ги произведува. Овде во Скопје многу бенефит ќе видиме, пошто нон стоп све загадено. А и ти милионер ќе станеш.
https://www.facebook.com/share/p/pv31wzZVcDiuRs3R/?mibextid=qi2Omg овој филтер е професионално изработен и ми побараа по 510 евра по парче и си платив. Вчера купи еден комшија и го бендисува и не пропушта вода од никаде ие офарбан електростатски и печен на 200степени Истиот го патентирав на 18 мај а во месец март наредната година ќе го пријавам и меѓународно и ќе ме чини 2100евра.
Автоматски споено мислење:
Истиот што е на видеото е тестиран преку Еуро Мак Контрол и там пишува што и колку прочистува и резултатите сум гиобјавил некаде во оваа тема и барај ако те интересира.Работам 6 години со индустриска филтрација и многу лесно можам да препознаам лага. Ако филтерот му работеше на видеото убаво ќе покажеше дека му е приклучен на печката. Плус ќе направеше мерење на температурата на гасовите на влезот и на излезот од самиот филтер а не тука да мавта со раката и на тој начин да не убедува дека од филтерот излегува прочистен воздух. Башка што има потреба од вентилатор кој треба да овозможи чадот да го совлада отпорот кој се создава низ филтерот.и
Гледај го ова видео на Facebook
На многу писмениот да му прикажеме ново видео и би требало тука да го види долниот ќунец.
Гледај го ова видео на Facebook
Последно уредено: