Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Realno preeska go razmisluvav ova treba da si napravat edna analiza koj toa indirektno gi namestil da begaat… sobir na zabar hahah podobro bilo da se sobiraat vo pestaloci jas mislam :D

Традиција е:

Која екипа човече...Ова бе Аеродромци а не денешните од Берово и Паланка во розеви дуксерчиња.
Уште живееш во 2000та, од вакви мислења ќе си бидете макс 50 луѓе на трибина.

Уште живееш во 2000та, од вакви мислења ќе си бидете макс 50 луѓе на трибина.
Kako prvo ne sudi po ovoj Delcev 33 pati go imam prasano od koja grupa e ne odgovara, tipot e nekoe dete sto mu e dosadno i se mesa kaj sto ne mu e mestoto, slusnal nesto ne doslusnal a toj samiot ne e od Skopje 2000%

На утрешниот СОБИР на НГ РИБАРИ пред ДЕРБИ натпреварот со РК ТИКВЕШ, и на самиот влез пред нашата трибина, ќе биде поставена кутија за донации, и сите собрани средства ќе бидат уплатени на трансакциската сметка за помош на членот на НГ Чкембари на кого му е потребна нашата помош!

#БидиРибарБидиХуман!

Традиција е:
Другар како си ме вратил у време со клипов да знаеш... Утакмицава имаше магла не се гледаше прст пред око, нежните беа у расуло, али имаа напад при одење од жабар скоро пред влез у сала, исфрлаа флаши и бекатонки и штрафта, али имаат трауми до ден денес тие неколку што клизнаа. Да има уста таа кафана да збори... Се на се убави времиња!

Другар како си ме вратил у време со клипов да знаеш... Утакмицава имаше магла не се гледаше прст пред око, нежните беа у расуло, али имаа напад при одење од жабар скоро пред влез у сала, исфрлаа флаши и бекатонки и штрафта, али имаат трауми до ден денес тие неколку што клизнаа. Да има уста таа кафана да збори... Се на се убави времиња!
Realno fali vo Skopje derbito Mzt Rabotnicki koj sto saka neka kaze ama imase euforija jaka

Bravo za site navivacki grupi koi se priklucija sa pomos na clenot na Ckembari, ova e to so radva i dava nadez i motivacija.

Ckembari so reakcija za nastanite od nekni, za razlika od porano ko ova bese normalno da se pisi javno i kara po stadionite, ovie nekolku sezoni nekako se smena rabotata kon “podobro” i se iskorenija mnogu raboti, dali od strav ili sozreavme ne znam.
Megutoa plemeto si prodolzi isto, taka da vreme e za malce kontra.

73F7A59D-D2FC-4DF1-8BAA-069041261DD8.jpeg

IMG-fcf88367243f6f1dcf07aa24de6569fa-V.jpg
Прекрасни услови за игра на македонските терени. Падна снегче и веќе одложија неколку утакмици во втора лига. Не ми е јасно само како се игра на теренов во Речица. Уште понејасно ми е како никој од Мајмуни не реагира на ситуацијата во која се наоѓа Победа (а знаат нивни членови да паметуваат на сите објави на фб поврзани со Комити).

Претпоставувам дека ако паѓало снег во Кратово, ништо чудно да се одложи и нашата утакмица за утре.

FB_IMG_1700921074784.jpg
Ќе ја издвојам и забранава за ЦПБ во Гевгелија. Каква само комуникација меѓу два клуба. Едниве пишуваат на латиница, другиве нема ни здраво ни бутур, директно негативен одговор.

Гестот на Комити, Фаланга, Рибари, нека биде поттик на сите навивачки групи за ривалството да се држи што е можно повеќе на трибина, а не надвор на улица.

Македонец за Македонец

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom