Pozdrav, znam da nema veze sa iptv al da pitam netko mozda zna... kako skenirati shouutcast, icecast server? za audio streamove, dakle imam ip od servera, kako sad preskenirati da vidim koliko streamova server nudi, tj sta sve nudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imaš upute u PPPozdrav, znam da nema veze sa iptv al da pitam netko mozda zna... kako skenirati shouutcast, icecast server? za audio streamove, dakle imam ip od servera, kako sad preskenirati da vidim koliko streamova server nudi, tj sta sve nudi
ovaj i ja znam , ali ne da mi ime od kanale, vec samo broj. Da izvucem cijeli listu sa kanal imenaSkeniraj kroz simple player
He, he + da traje sledećih 10 godinaovaj i ja znam , ali ne da mi ime od kanale, vec samo broj. Da izvucem cijeli listu sa kanal imena
Pa dodaj meni ja ću ti složim mada pretpostavljam o koj se listi radiHe, he + da traje sledećih 10 godina![]()
Nije do boksa nego do player-a.Upravo sam probao taj server.Radi u SFVIP i u Extreme a nece u tivimate.kako gledati ovaj server sa validnim macom na android boxu
Ako moze jedan mac za simpsons?Hvala...Nije do boksa nego do player-a.Upravo sam probao taj server.Radi u SFVIP i u Extreme a nece u tivimate.
Imas PM