Криминалци и криминални групи во МК

Dobro ima li nekoj nasi makedonci sho imat napraveno mnogu i se po evropskite ili sveckite zatvori imam slusnato deka vo spanija ima mnogu makedonci

Dobro ima li nekoj nasi makedonci sho imat napraveno mnogu i se po evropskite ili sveckite zatvori imam slusnato deka vo spanija ima mnogu makedonci

Имаше во Шпанија наши. Енис Барди и Столе Димитриевски. Ама сеуште не се во затвор

Исто и јас кажував дека службите не се до толку во контрола. Кажав и спомнав ликови за кои никој нема мадина да збори и почнаа да пцујат. Нема јас да гинам само.
Кажи кои ликови треба, ја ќе ги спомнам.

Претходно неколку пати пишав сите се праат слепи. Нема да повторувам само јас закани добивам
Какви закани, не тропај. Никој не ти се заканува. Ја само сакам да ти ја разбијам делузијата дека некој се плаши да спомне некое име. Кажи кое име сакаш, ја ќе го спомнам.

Уште докази.

Автоматски споено мислење:

P.S.

shtekli.jpg

Последно уредено:
Уште докази.

P.S.

Прегледај го приврзокот 398508
Nekoi od elektronskite mediumi prenesoa deka bil nadvor od MKD

Уште докази.

P.S.

Прегледај го приврзокот 398508
За малку поголема прецизност ќе немаше вакво стори да става

Ajde kluc na temava i mrs u picku mater.
Мислам дека тоа е најразумен потег. Величање на убијци, дилери и лихвари особено вака јавно, на форум кој има јак импакт при оформување на јавното мислење е недозволиво. Овде се воздигнува шлајмот на општеството, лебарките кои треба да бидат згазени и име да не им се знае а не да се навија кој е појак.

Исто така забележително е каури вс шиптaри ривалство при бранење на дотичните лебарки што во ниту еден случај не е нормална појава тука приказ на општество без морални вредности.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom