Криминалци и криминални групи во МК

Член од
16 октомври 2021
Мислења
694
Поени од реакции
1.582
interesna tema, interesni trach muabeti, covek da ne odolee a da ne ja otvori temava makar ednas u denot i da citne nesto.

aj vaka jas kako nepoznavac vo ovaa tematika, moze li nekoj da mi gi objasni klanovite? kolku klana ima, koj se glavite na tie klanovi, itn itn. Znam za grcec klanot deka postoi, ama nisto povekje za toa koj go drzi ili opsto.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.364
interesna tema, interesni trach muabeti, covek da ne odolee a da ne ja otvori temava makar ednas u denot i da citne nesto.

aj vaka jas kako nepoznavac vo ovaa tematika, moze li nekoj da mi gi objasni klanovite? kolku klana ima, koj se glavite na tie klanovi, itn itn. Znam za grcec klanot deka postoi, ama nisto povekje za toa koj go drzi ili opsto.
Moze da ima mnogu t.n. "klanovi", ama eden e Wu Tang Clan.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Општо битна информација за пасошката афера

Имам сигурна проверена дојава околу разоткриениот случај "Мафија" каде се отворале легални македонски пасоши на големи криминалци од разни места по светот, дека бизнисот го започнал Сашо Мијалков пред доста години кога бил на функција во службата завршил работа за лица барани со потерница во Германија за трговија со дрога, ликот тоа го правел највеќе од задоволство место за пари што значи се потврдува тоа дека се пали на личности од тие бизниси.

Член од
20 јуни 2022
Мислења
44
Поени од реакции
91
Како што велат, тој не се занимавал со сиромашни луѓе и не направил ништо лошо никому, туку бил КОШМАРОТ на ЛИХВАРИ ,ДИЛЕРИ етц...

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom