- Член од
- 12 април 2021
- Мислења
- 92
- Поени од реакции
- 212
Имаше во Шпанија наши. Енис Барди и Столе Димитриевски. Ама сеуште не се во затворDobro ima li nekoj nasi makedonci sho imat napraveno mnogu i se po evropskite ili sveckite zatvori imam slusnato deka vo spanija ima mnogu makedonci
Кажи кои ликови треба, ја ќе ги спомнам.Исто и јас кажував дека службите не се до толку во контрола. Кажав и спомнав ликови за кои никој нема мадина да збори и почнаа да пцујат. Нема јас да гинам само.
Претходно неколку пати пишав сите се праат слепи. Нема да повторувам само јас закани добивамКажи кои ликови треба, ја ќе ги спомнам.
Какви закани, не тропај. Никој не ти се заканува. Ја само сакам да ти ја разбијам делузијата дека некој се плаши да спомне некое име. Кажи кое име сакаш, ја ќе го спомнам.Претходно неколку пати пишав сите се праат слепи. Нема да повторувам само јас закани добивам
Уште докази.Неофицијално, преговорите биле успешни.
Прегледај го приврзокот 397278
Прегледај го приврзокот 397279
Прегледај го приврзокот 397280
Nekoi od elektronskite mediumi prenesoa deka bil nadvor od MKDУште докази.
Албански мафијаши не го ограбиле Меси од - преголема почит! - SuperSport.mk
Лидер на албанската мафија, познат по името Алберто, кажа дека многу фудбалери биле нивни жртви на грабеж, но не и Лионел Меси затоа што имале почит кон него. Алберто откри кои фудбалери успеале да ги ограбат, но и зошто тоа не му го направиле на Меси додека бил во Шпанија. „Го имаме ограбено...supersport.mkАвтоматски споено мислење:
P.S.
Прегледај го приврзокот 398508
За малку поголема прецизност ќе немаше вакво стори да ставаУште докази.
Албански мафијаши не го ограбиле Меси од - преголема почит! - SuperSport.mk
Лидер на албанската мафија, познат по името Алберто, кажа дека многу фудбалери биле нивни жртви на грабеж, но не и Лионел Меси затоа што имале почит кон него. Алберто откри кои фудбалери успеале да ги ограбат, но и зошто тоа не му го направиле на Меси додека бил во Шпанија. „Го имаме ограбено...supersport.mkАвтоматски споено мислење:
P.S.
Прегледај го приврзокот 398508
Мислам дека тоа е најразумен потег. Величање на убијци, дилери и лихвари особено вака јавно, на форум кој има јак импакт при оформување на јавното мислење е недозволиво. Овде се воздигнува шлајмот на општеството, лебарките кои треба да бидат згазени и име да не им се знае а не да се навија кој е појак.Ajde kluc na temava i mrs u picku mater.
Izgleda e vo Srbija zatoa.Раде македонскиот крал на подземјето само на српски се обраќа код рајата
Rade ne e nikakov makedonski kral, toa e samo vo glavite na sipo mozocite.Раде македонскиот крал на подземјето само на српски се обраќа код рајата