- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.908
- Поени од реакции
- 37.034
И ваквииии лелеееееееееееее зашто ми правиш вака
Сите од брендовите што ги наброја се официјални увозници на производите што ги продаваат. Само во Белград/Софија/Солун можеш да најдеш подостапни цени и поголем избор. Јас од Солун летото си ги земав Nike Air Zoom Resistance за 63 евра, а во Спорт Вижн мислам дека беа 4.500 или така нешто... Ако одиш во некој од тие градови заради друга причина, прошетај по продавници и аутлети, ако не мислам дека поисплатливо би ти било од кај нас да купишДали патиките што ги продаваат во Sport M, Sport Vision, Inter Sport и Mega Sport кај нас се оргинални?
Сакам да купам патика за пешачење, па се мислам дали да купам од кај нас или од Белград/Софија.
Сакам да земам Adidas, Asics или Reebok. Овде избор на Reebok има само во Мега Спорт, но не ми фаќа око ниедна патика од кај нив. Asics има само во Buzz. А Adidas-от во Sport Vision не знам дали е добар квалитет. Во Sport M пред 3 години купив Adidas Porsche Design патики. За 1 година ми се распаднаа патиките. Па затоа ми е малку сумњиво.Сите од брендовите што ги наброја се официјални увозници на производите што ги продаваат. Само во Белград/Софија/Солун можеш да најдеш подостапни цени и поголем избор. Јас од Солун летото си ги земав Nike Air Zoom Resistance за 63 евра, а во Спорт Вижн мислам дека беа 4.500 или така нешто... Ако одиш во некој од тие градови заради друга причина, прошетај по продавници и аутлети, ако не мислам дека поисплатливо би ти било од кај нас да купиш
1800 во Дспорт.Патики за трчање ама до кај 2500 да се? Немам пари
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Каде беше тоа? Гтц?1800 во Дспорт.
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Појма немам, онлајн порачувам од кај нив.Каде беше тоа? Гтц?
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Solomon Quest RoveПредлог патики за зимно време или ниски чизми? Оти со Скечерс ќе ми смрзнат нозете.
Фала ти. Првите гледам ги има во Sport Vision и како за среќа со бројчето што го носам јас, а тешко се наоѓа.Solomon Quest Rove
Solomon Supercross 4