- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.515
- Поени од реакции
- 4.283
Sto kurac grkot se otkaza be? Sega Hurka4 na negovo mesto, kako ke se brojat duelite protiv hurka4, nanovo protiv siner ke igra?
Повреда на лактот.Sto kurac grkot se otkaza be?
Хуркач*, не Хурка4, бугарин ли си?Sega Hurka4 na negovo mesto, kako ke se brojat duelite protiv hurka4, nanovo protiv siner ke igra?
Да. Ќе изигра Хуркач еден меч, ќе земе некое евро, може и 200 поени да заработи ако победи и тоа е тоа. Шанси за пласман понатаму нема.Повреда на лактот.
Хуркач*, не Хурка4, бугарин ли си?
Не сум сигурен, но најверојатно останува Хуркач само 1 меч да изигра, против Ѓоковиќ, останатите 2 си остануваат резултатите на Циципас - значи 4 изгубени сета.
Не престануваш да се бламирашGomno se da mu ebam mu ja pushti za publika na Sinner
Исто така и треба да има фиксно hawk-eye на сите 500+ турнири, како може финале АТП во 2023 уште да е со линиски судииNovak propusti prilika u prv set, ako nisto drugo da go doumori i da si ja istera dobropoznatata taktika, na 5-5, 40-0, i jadese brejk, nesvojstveno ako se zeme u predvid deka do toj moment i on i Siner dominiraa na svoj servis.
Sepak go dobi posle tezok TB u vtor za da na kraj izigra uste eden ocaen TB, nekako ja zaredi so losi izdanija vo toj segment, i so Rune i so Rublev i sega i so Siner izigra TB daleku pod svoeto nivo, u sekoj slucaj svoite sansi gi propusti na servis na Siner, kade vo odredeni momenti bese mnogu pasiven ili pravese glupi neiznudeni.
Nisto strasno vo sekoj slucaj, ke vidime kako ke se odvivaat rabotite na drugata strana, ali ako se zeme i Paris u predvid, odamna na vakvo nivo Novak ne izigral tolku teski mecevi kade odese po zica, so isklucok na duelot so Dimitrov, vo Paris do finaleto site mecevi gi dobi vo 3 seta i bese u edna rezultatska klackalka kade mozese i lesno da izgubi, i sega tuka vo Torino prvi 2 meca tesni, i dosta zahtevni, pobeda vo 3 seta i poraz vo 3 seta.
Izjavi posle pobedata nad Rune deka celta e ostvarena, a toa e da ostane prv, sve drugo bilo bonus, ama se glea deka ne mu e seedno ako gubi, iako deluva ko da igra malce poopusteno i bez mnogu pritisok na ramenja, posle vakva sezona, na 36 godini, i za ocekuvanje e toa.
Ne e izrazit favorit ama mi deluva deka on i Siner vo momentov barem spored prikazanoto na krajov od sezonava se vo najdobra forma i se glavni favoriti na turnirov.
p.s. Do vcera bese smesno koga Medvedev i Novak jadea gomna za topcinjata, ama eve go sega i Karlos se buni, sekoj turnir, novi topcinja, u pravo e Novak za ova a go spomna pred nekolku meseci, treba da ima univerzalni topcinja za site turniri, ne kako ke im tekne istite da se menuvaat. Karlos i za podlogata plus se bunese, deka bila prebrza.
90% сум сигурен коментаторот дека рече од 2025 на сите АТП турнири ќе има автоматски hawk eye систем.Исто така и треба да има фиксно hawk-eye на сите 500+ турнири, како може финале АТП во 2023 уште да е со линиски судии