D
Deleted member 157923
Гостин
Нели зајко ќе го затвораше РЕК не било според европски стандарди термолелектрана на ќумур многу загадувала. Ама убо е сега и во Европа почнаа пак на јаглен, нема руски гас појќе јебига.Фино…
И јас сакам, ама камиони со еуро -1 ми врват пред куќа, и креваат прашиништа облак! Кој ме слуша мене?! Не е се во ќумбињата..
За на скопјаништата да им биде чисто, место метан(руски гас, почисто здравје!), мора да гори РЕК у Битола, оти топлификација “скупо” им било.. па удри на клими!
Секоја паричка си има две страни!
Него шо бидна во Скопје со Фејсбук и Гугл работат "фабриките"?

Ај барем бројчаникот на триумфална врти па ќе можеме да уживаме и гледаме Формула трки на Ф1 патеката

Автоматски споено мислење:
Греење на дрва е сеуште најекономично. Под услов сам да одиш впланина, да си насечеш дрва, да ги донесеш дома и да не те фати шумска полиција или комшијата да те пријави.Каков елитизам се тера на темава...во смисла види ги плебијци уште на дрва се греат![]()
Автоматски споено мислење:
Да се вратиме на клими, што прават Дајкиновци.
Најновата Perfera нордик модел е чудо. Греење до -30 економична не можи поекономична да биди. Немаат сеуште подетални информации, најверојатно ќе биди во каталогот 2024.
Браво стварно се No#2 одма после Грее

Последно уредено од модератор: