мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.423
- Поени од реакции
- 25.775
Da ne puknis, me iznasmea62 на ВМРО-ДПМНЕ под раководство на Професор Мицкоски.
Биди искрен и кажи зошто гласаш за ДУИ?

Ali ok, ke ti odgovoram.
Od povekje pricini.
Prvo za vreme sharenata se iznaslusav prikazni, se iznagledav sliki shiptаri so shareni gusnati, nema pravda nema mir, ispreplereni znaminja, kako tie evolutivno naprednale, nie nebanjati ostanavme, pa da im dolovam poenta kolku evolutivno naprednale. Najednostaven nacin e koga ke gi spaskat od rabota ili ke im stanat sefovi da go osetat toj evolutiven napredok. 100 stapa po tugj grb ic ne bolat, neka osetat malce na svojot. Kolku povekje glasa, tolku povekje direktori, sefovi vo drzavno, vo komisii, tela, itn itn pa da ne im bidi djabe revolucijata.
Vtoro, me zabole mene za severdjistan, kolku pobtzo propadni ,tolku podobro. Kako bese ona, podobro uzasen kraj otkolku uzas bez kraj.
Treto , a za koj drug.
Za SDSM ?
Za VMRO so Mickovski. Kutriot na mocanje ne smee da odi duri ne kreni dva prsti i da prasa dali smee.
Za Sarenite kurtoni, za Levica, za Apasiev revolucionerot, golemiot pravnik. Sekoj izbor e podobar od niv, ne za drugo tuku deka clenstvoto im e za zal vo globala sostaveno od sareni kurtoni, a tie rekovme se najglupata zbirstina od ljuge, ednostavno nema podolu od niv, ke preminat vo rastenija spred koeficient na IQ.
Pobrzo za SDSM ke glasam otkolku za niv, a se znae sto mislam za komunjarite, taka da nemam bas nekoj izbor. Ili za DUI ili da ne glasam ili da ckrtnam nevazecko. A od so maka da ne glasam ili da ckrtam