Баш поради тоа цената не треба да биде таа што е моментално, а не ко да го пржат компиров у Александрос Премиум маслиново масло ебате!Гледам актуелна е темата. Јадев од седмица пред кратко прв пат после 3-4 години, од автокоманда. Ко човек што има проблеми со желудац ептен кеиф ми направи хамбургерот , месото и јас имам чуено дека е едно од најчистите и дека највеќе пажња обраќаат барем од останативе ланци. Ептен мерак ми направи, ни киселина добив ни ништо.
Туку не е месото тоа што треба да не загрижува, кога го земав бургерот поминав од задна страна и ги приметив куваркиве дека седеа на цигара на кофи од палмино масло. Е од тоа треба да се плашиме, палминото веќе навлезе во секоја можна кафана, фаст фуд, бурегџилница но и во масовно производство, вртев низ маркет пред кратко да барам чоколадо без палмино и НЕМА.
Баш поради тоа цената не треба да биде таа што е моментално, а не ко да го пржат компиров у Александрос Премиум маслиново масло ебате!Гледам актуелна е темата. Јадев од седмица пред кратко прв пат после 3-4 години, од автокоманда. Ко човек што има проблеми со желудац ептен кеиф ми направи хамбургерот , месото и јас имам чуено дека е едно од најчистите и дека највеќе пажња обраќаат барем од останативе ланци. Ептен мерак ми направи, ни киселина добив ни ништо.
Туку не е месото тоа што треба да не загрижува, кога го земав бургерот поминав од задна страна и ги приметив куваркиве дека седеа на цигара на кофи од палмино масло. Е од тоа треба да се плашиме, палминото веќе навлезе во секоја можна кафана, фаст фуд, бурегџилница но и во масовно производство, вртев низ маркет пред кратко да барам чоколадо без палмино и НЕМА.
Па дај запржи ни малу помфритче дома ако не.Треба да се зљбрани тоа палмино масло. Содржи многу заситени масти и е ептен ефтино, нема ресторан, прехранбена индустрија што не го користи. Само ние останавме по дома да си купуваме нормален зејтин.
Не ми глуми кловн. Пред да почнат тоа ефтиното да го користат сите користеа нормален зејтин.Па дај запржи ни малу помфритче дома ако не.
Повкусен е помфритот со палмино масло. Пробај дома да пржиш помфрит со сончогледово масло а потоа спореди го вкусот на помфритот со тој на "Седмица" или друга сендвичара.Треба да се зљбрани тоа палмино масло. Содржи многу заситени масти и е ептен ефтино, нема ресторан, прехранбена индустрија што не го користи. Само ние останавме по дома да си купуваме нормален зејтин.
Поубава скара од Охридската не сум јадел. Во Прилепебаго имам јадено ама со Охриѓани не можете за скара а посебно за плескајци. Каков амур какви бакрачи чоекVisok standard imame koga e vo prasajne fastfood/skara, zatoa e toa taka. Inace ne e deka sum se naviknal na vkusot, odmileno mi e i skara i fastfood, tuku samo komparacija napraviv deka nema ednakvost vo smisol na Vrednots === Kvalitet za parite sto gi davaat na fastfood vo Skopje.
Koga ke imate prilika da dojdete vo Prilep, slobodno pisete za da jadete stvarno zdrav amur ! Poz
Тос дома да си јадеш. Во "Седмица" бургери фрчат.А на тој профит можат уште по еден тостер да купат барем.
По 20-30 минути се чека некогаш за тост.
Постои маслиново масло за готвење ама воопшто не одговара за пржење помфрит. Попрво повеќе е за готвени или печени јадења отколку за пржење помфрит. Ја не знам дали воопшто и би им се исплатило на "Седмица" да пржат помфрит во маслиново масло.Гледам актуелна е темата. Јадев од седмица пред кратко прв пат после 3-4 години, од автокоманда. Ко човек што има проблеми со желудац ептен кеиф ми направи хамбургерот , месото и јас имам чуено дека е едно од најчистите и дека највеќе пажња обраќаат барем од останативе ланци. Ептен мерак ми направи, ни киселина добив ни ништо.
Туку не е месото тоа што треба да не загрижува, кога го земав бургерот поминав од задна страна и ги приметив куваркиве дека седеа на цигара на кофи од палмино масло. Е од тоа треба да се плашиме, палминото веќе навлезе во секоја можна кафана, фаст фуд, бурегџилница но и во масовно производство, вртев низ маркет пред кратко да барам чоколадо без палмино и НЕМА.