Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чуден фетиш има Алегри чим го стартува Кеан секој меч... При здрави Милик и Влаховиќ, ти да го играш црнчугава што абер нема гол да даде, значи еве не знам.

Нека оди по ѓаволите, од старт со 10 ограчи го почнуваш мечот. Види го не знае од офсајд да излези племе му ебам поцрнето
Знајш дека го неќам ѓупакот и се шо е црно во генерала ама и некни после влезот во игра пак се жалел на повреди Влахо.
Автоматски споено мислење:

bleach-eye.gif

Многу го блокриат Локатели тотално го отсекоја од играта т.е. топакта неможи ни да стигни до него скроз го отсекоа. МекКЕни индивидуално добро но треба поќе да игра како ЦМ и да му помогни на Мирети и на Локатели а Камбиасо не ја растегна толку одбрана иако игра на позицијата која му беше 'природна' во Џенова.

Последно уредено:
Се уште не е касно да баталам ѓубрето и да почнам НБА да си гледам.
Сеа како мушички ќе се разлетаме по терен коќе ни ја дупни тапата Лападула бившата ѕвезда на Милан.

Kean ѓупакот...

Ах Игуаин беее кур да те отепа

Не знам зошто но Гати ме потсеќа на Киелини, знам далеку дека е како него.

ИЗВАДИ ГО ВЕЌЕ ЕДНАШ КИН, 100 ПАТИ ДА МИ ГО ИЗВАДИ ОД ГАЌИ ЌЕРКА ТИ!!!

Не знам зошто но Гати ме потсеќа на Киелини, знам далеку дека е како него.
Пробва нешто слично да биди ..

Ругани машинооо

Иначе Милик за голот на Каљари не ни потскокна бе, ќе го убиеше Руганчо наш.

Mrtva tekma so 3 gola.. Koj ocekuvase 3 gola u vtoro poluvreme - nikoj.. Posiguren bev deka ke tepame koga vodevme 1:0 otkolku koga od 75ta vodevme 2:1...

Кога гледам Ругани и Бремер стрелци ми се плаче.

Кога гледам Ругани и Бремер стрелци ми се плаче.

Нема што да плачеш, тројката што ни е позади чесно си го заработува лебот...тие седуммина пред нив се за ебење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom