Стопанска ад Битола на 36 месеци за денари има каматна стапка 4.1 %, фиксна, а има и на 45 месеци промотивен со каматна стапка 4.5%.Дали некој е упатен која банка има најдобра стапка за орочување на 36мес?
Од тоа што листав Комерцијална има 3.10%, а Стопанска 3.50%. Другиве големи имаа ситно.
Немам скоро проверувано ама обично помалите банки даваат повисоки камати.Дали некој е упатен која банка има најдобра стапка за орочување на 36мес?
Од тоа што листав Комерцијална има 3.10%, а Стопанска 3.50%. Другиве големи имаа ситно.
Месечно 309 денари трошоци кај овие. Mислев нешто еднократно е ама гледам и претходниот месец толку.Ова се случува во Шпаркасе банка.
Служба за поддршка на корисниците?Имав апликација на шпаркасе за следење на сметкат,по грешка ја деинсталирав од телефонот.
Ја инсталирав повторно но никако не можам да се најавам за најава на стар корисник ми бара некој смс код а никаде не стигнува,пробав со нов корисник ми вика погрешни податоци.
Ккао да се логирам?
Незнам не сум се јавила мислев да не можам вака да се најавам,првиот пат без проблем се најавив на апликацијата.Служба за поддршка на корисниците?
Пробај регистрирај се одново со истата сметка. Би требало да работи.Имав апликација на шпаркасе за следење на сметкат,по грешка ја деинсталирав од телефонот.
Ја инсталирав повторно но никако не можам да се најавам за најава на стар корисник ми бара некој смс код а никаде не стигнува,пробав со нов корисник ми вика погрешни податоци.
Ккао да се логирам?
Не пробувај ништо. Јави се во службата за корисници, за тоа се тие платени.Незнам не сум се јавила мислев да не можам вака да се најавам,првиот пат без проблем се најавив на апликацијата.
Пробав и така не сака ми вика погрешни податоци.Пробај регистрирај се одново со истата сметка. Би требало да работи.
Ама ми бара некој активациски смс код кој никаде не атигнува,пробав со кодот што ми беше за влез не може.Немој да се регистрираш, логирај се