- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.354
- Поени од реакции
- 113.655
Другар види, не ми е намерата да ја промовирам 7ца, стварно ме заболе уво, и така 2 пати годишно јадам таму и општо многу ретко јадам брза храна. Ова ти го кажувам од човек што го увезува месото во Македонија и што знае лично и персонално што се става во смесите. Пример во ДМ плескавицата е катастрофа од епски размери ама ај да не праам антиреклама без потреба, чисто за споредба пишав. Ако бараш плескавица со чисто месо без желудници од пилиња, рскавци и остали гомнарии тогаш 7ца го има тоа. Тетекс ми рече бе, ок, боље кал јади него од Тетекс да јадеш.Ти изгледа освен во 7-ца, на друго место не си пробал плескавица.
Цела е полна со р'скавици, никаква.
Само на муштериите од Шутка останаа и некои загорени фанови на сендвичарата како тебе.
Оди малку на друго место, пробај во Food Hood, Baking Bread, Тетекс, Хит.
Автоматски споено мислење:
Тоа е, веќе ни кај Свето во Илинден не можеш да најдеш за евтина пара сендвич, и таму се по 130-140 обичните сендвичи, а не пак 7ца со врвно месо и врвни услови внатре (хигиена и све остало). Искрено скапо е, ама пре би јадел хамбургер за 220 во 7ца отколку бургерче за 450 во Маџо или кај кур знам од тие бургерите со 12 грама плескавица и минијатурно лепче кај што ќе останам мртов гладен.А 7ца се повеќе и повеќе се курчат иако рака на срце хамбургерите сеуште им држат квалитет само што драстично се намалени од пред 2-3-4 години. 220 денари веќе отиде у луксуз ебате, нека не јебат. Мада коа ќе видиш дека секоја просечна и подпросечна сендвичара нема хамбургер испод 160 денари ондак оваа цена изгледа на ок.
стопечеес денара тост да им ебам све најмило на сите.