Прегосподин за Стоилко, пресиромав за Маџо. Ќе си се нареди како попче на каса пакникогаш повеќе додека му се пријаде пак.
Прегосподин за Стоилко, пресиромав за Маџо. Ќе си се нареди како попче на каса пакникогаш повеќе додека му се пријаде пак.
Еднаш сум јадел во Маџо и никад више, цена не ми смета ќе платам и 500 денари за светски бургер па дури и да со големина како Мек Доналдс ама она од Маџо е срам да се нарече бургер...Прегосподин за Стоилко, пресиромав за Маџо. Ќе си се нареди како попче на каса пак
Не знам што подразбираш под луѓе како мене, ама не идам ја по такви места. По еднаш сум влегол, сум видел колку е саат и доста е.Таму идат луѓе вака како тебе да јадат за после да се фалат и да кажат абе брат сум јадел бургериште 450 денари ама тоа ти е брат прав бургер, не жалам пари за такво нешто...
Ок моја грешкаНе знам што подразбираш под луѓе како мене, ама не идам ја по такви места. По еднаш сум влегол, сум видел колку е саат и доста е.
Јас сум венчан за Лесковац кај Мајчин Дом. Апсолутни богови за плескавици што не се бургери
Тоа беше истото и позади Капитол? Најдобри во цело Скопје ако се они.Не знам што подразбираш под луѓе како мене, ама не идам ја по такви места. По еднаш сум влегол, сум видел колку е саат и доста е.
Јас сум венчан за Лесковац кај Мајчин Дом. Апсолутни богови за плескавици што не се бургери
Од таа е подобра.Е да ама оди докажи и на луѓето. јас не знам зошто мислат дека ракијата на тиквеш е нешто подобро од таа на пазар по цена 150-200 денара?
Тоа веќе може да биде скроз друг муабет, у однос на таа од пазар, што е 150-200.Има луѓе со традиција секоја година прават ракија и тоа добра ракија и ја продават. Ќе си најдете локални луѓе, ќе купете, ќе ја пробате ако е добра ќе купувате од нив.
Колку е сеа хамбургер 220ден?Пак ги покачиле, за 20ден
предновогодишно
220Колку е сеа хамбургер 220ден?
Не се здрави искрено...
Lozovata na Tikves kako da ima smeneto na kvalitet posledno vreme. Nitu mi e ist vkusot, sto ajde moze da e subjektivno, i poslednite nekolku pati od prvata caska mi se javuvaat stomacni tegobi, steganja, bolki i kiselini. Mozebi ednostavno mi stanala neprifatliva za organizmot, ne velam ne.Ти стварно немаш допирна точка со реалноста. Како стигна до форумов не ми е јасно.
1) Ракијата на Тиквеш и повеќето флаширани ракии се класи подобри од домашните (посебно од пазар) од 150/200 денари.
2) Не се работи за амбалажа и да се палиме на тоа туку процесот на изработка на „Лозова“ со “домашна од пазар“ е небо земја.
-2.1) Лозова секогаш ќе биде (или 99% од времето) со ист квалитет, боја, вкус и процент на алкохол (бидеќи се произведува во фабрика), додека оваа домашнава ќе варира константно и 90% од времето ќе биде течност за чистење по дома каде ретко кој (нормален) човек ќе ја ужива и ќе ја пие. Не дека неможеш, али нема поента да пиеш таков алкохол за да те кине глава сабајле.
3) Да, постојат луѓе кои традиционално произведуваат домашна ракија и која можеби за некои е подобра од фабричкава, али тие не се ни 5% од сите можни производители на домашна ракија.
Avtokomanda potocno Triangla, imas sendvicara HIT, torbulinja ja drzat, maheri za meleno meso. Imas sarska za 150, ili uste bolje, hamburger za 100, 2 hamburgera si vrz, ma da sarskata e special stimul za uzivanje. Duri i toa do 7ca vo sklop na kafanata sto e, mislam deka Meze se vika e vrv za meso, hamburgerot im e top samo sto lepceto im e od tie fancy lepcinja za burgeri so malku sladunjav vkus pa nekako ne odi sve toa so golema pleska pecena na zar. A da, i HIT ja praat na zar odnosno na kumur, sekako mnogu bolje od plinovite na 7ca.Утре ќе одам Ск фудбал да гледам планирам да збуцам еден хамбургер од Седмица во Автокоманда што е во склоп на МакПетрол.
Немам јадено во таа ХИТ, ама ништо, апсолутно ништо не се споредува со плескавицата во 7ца од аспект на квалитет. Ова ти го кажувам од сигурни извори, од човек што добавува месо и за нив и за пола Македонија. Најчистата плескавица е во 7ца, проверено и точно. Неам намера реклама да им праам, кур ме боли за 7ца, успат све да им ебам што немаат ПОС терминали, ама за квалитетот на плескавицата нема никаков сомнеж, убедливо но.1Avtokomanda potocno Triangla, imas sendvicara HIT, torbulinja ja drzat, maheri za meleno meso. Imas sarska za 150, ili uste bolje, hamburger za 100, 2 hamburgera si vrz, ma da sarskata e special stimul za uzivanje. Duri i toa do 7ca vo sklop na kafanata sto e, mislam deka Meze se vika e vrv za meso, hamburgerot im e top samo sto lepceto im e od tie fancy lepcinja za burgeri so malku sladunjav vkus pa nekako ne odi sve toa so golema pleska pecena na zar. A da, i HIT ja praat na zar odnosno na kumur, sekako mnogu bolje od plinovite na 7ca
Од тоа ХИТ едино цената вреди да се заситиш за 100че не дека ќе јадеш некој којзнае каков квалитет на хамбургер. Разреден кечап мајонез, подпросечни компири, тенка плескавица и лепче. Некој јадач не би се задоволил со еден таков хамбургер.Avtokomanda potocno Triangla, imas sendvicara HIT, torbulinja ja drzat, maheri za meleno meso. Imas sarska za 150, ili uste bolje, hamburger za 100, 2 hamburgera si vrz, ma da sarskata e special stimul za uzivanje. Duri i toa do 7ca vo sklop na kafanata sto e, mislam deka Meze se vika e vrv za meso, hamburgerot im e top samo sto lepceto im e od tie fancy lepcinja za burgeri so malku sladunjav vkus pa nekako ne odi sve toa so golema pleska pecena na zar. A da, i HIT ja praat na zar odnosno na kumur, sekako mnogu bolje od plinovite na 7ca.
Ти изгледа освен во 7-ца, на друго место не си пробал плескавица.Немам јадено во таа ХИТ, ама ништо, апсолутно ништо не се споредува со плескавицата во 7ца од аспект на квалитет. Ова ти го кажувам од сигурни извори, од човек што добавува месо и за нив и за пола Македонија. Најчистата плескавица е во 7ца, проверено и точно. Неам намера реклама да им праам, кур ме боли за 7ца, успат све да им ебам што немаат ПОС терминали, ама за квалитетот на плескавицата нема никаков сомнеж, убедливо но.1