Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Абе... Нели не беа со вас тие одзади шо стоеја? Сега извештајот ви е фејк, или паднати борци заради срам на групата?
Пред неколку страни те прашав и на се одговори освен на то дали си член на некоја навивачка група.. ниту си навивач ниту нешто разбираш и не знам зошто уште не си баниран

Ниту еден портал да бара осуда за тоа што се случуваше вчера во Чаир, пишаа само неколку дека имало националистички пароли и толку. Да беше некоја македонска навивачка група на нивно место а бе живи ќе не одереа.

E vaka ke ne dupat sponovite dodeka ne se onedinime neli komiti za so kosovo ka prasuvate kolku karti vaka naka kolku sakate vie oti nie mozeme i 25000 da bideme ajde 25.000 neli so se slucuva u sk nema ni malce zar barem za otpor da se pruze so toa ke se razbudat i drugite nemora da se navivaci

Каменица Саса - Охрид
Поарно ич не одите на гостување 5-6 души , оти она вчера срамота , Бацињата од Каменица да ве распаднат.
Не е толку битно да клајте слика на фејс или овде дека сте биле негде , она што гледав на видеото е срамота .
Да беа во ова ситуација деца од комити или од чкембари ќе беше овде калакурница, не знам шо е за браво во ситуацијата .
Како група немате респект очигледно ни во селата , а респект вака не се стекнува , да беа вака 4-5 души од комити или чкембари ќе се мислеа 100 пати пред да пробат нешто .
Така да од мене добронамерен совет ако не се соберите минимум 20 души поарно ич да не одите на гостување ни во помали места .
Автоматски споено мислење:

Ниту еден портал да бара осуда за тоа што се случуваше вчера во Чаир, пишаа само неколку дека имало националистички пароли и толку. Да беше некоја македонска навивачка група на нивно место а бе живи ќе не одереа.
Во Битола за вербален напад на судијата на полувреме најверојатно ќе суспендират теренот неколку утакмици , она вие да направете со пиротехниката на терен секако ќе јадете огромни казни и суспензија на терен .
Овие најверојатно ќе поминат со некоја смешна казна.
Пишав и претходно треба отпор према ФФМ и да се почни борба против нив , а ние да закопаме секирите подолго време дури не ја исчистиме ФФМ.

Последно уредено:
Idi interesna utakmica Teteks - Pelister

Lani edno vojnice od Tetovsko go izgore telefonot i fejsbukot vo ime na makedonstinata da mu se udovoli i pomozi, so i bidna.

E sega so prajme i kako ke prajme? :)

Ili kolnenjeto, vetuvanjata itn ke se zaborat?
(znam deka citas) Si begal pred stadion kako petel iskuban bitola, si gi ostajl “brakjata” hhhhhhhhhhh
Ama pak te ispocituvale ko trebalo nasite.
Amaaaa ako ne si gi odrzis vetuvanjata pak ke begas, taka se zbora niz Bitola, slucajno prege slusnav.

Od navivacki aspekt Ckembari do sega segde gostuvaja (da gi pofalam decata, najredovna generacija)
Dali Vojvodi ke mu dozvolat gostuvanje? Nemalo 2 tribini, ama ako se saka se se mozi.
:misticen:

Idi interesna utakmica Teteks - Pelister

Lani edno vojnice od Tetovsko go izgore telefonot i fejsbukot vo ime na makedonstinata da mu se udovoli i pomozi, so i bidna.

E sega so prajme i kako ke prajme? :)

Ili kolnenjeto, vetuvanjata itn ke se zaborat?
(znam deka citas) Si begal pred stadion kako petel iskuban bitola, si gi ostajl “brakjata” hhhhhhhhhhh
Ama pak te ispocituvale ko trebalo nasite.
Amaaaa ako ne si gi odrzis vetuvanjata pak ke begas, taka se zbora niz Bitola, slucajno prege slusnav.

Od navivacki aspekt Ckembari do sega segde gostuvaja (da gi pofalam decata, najredovna generacija)
Dali Vojvodi ke mu dozvolat gostuvanje? Nemalo 2 tribini, ama ako se saka se se mozi.
:misticen:

Каде бе секаден гостувавте умрен еден,и друго со ова што пишите јас за инат не би ви ја пуштил умрени едни со пола милион евра неможете прва лига да влезете.

Каде бе секаден гостувавте умрен еден,и друго со ова што пишите јас за инат не би ви ја пуштил умрени едни со пола милион евра неможете прва лига да влезете.

:nesumjas::nesumjas::nesumjas::nesumjas::nesumjas::nesumjas::nesumjas:
Foto/video/dron/snimano od helikopter/editirano 5 pati itn
ne vidovme od grupat so svetska koreografija vo sredata na Struga-Vardar.

po nekoja logika, od tolku so bese dobro koreoto mozi gi bodrese i mu davase poddrska na fudbalerite i so struga??????
hhhhhh

Ckembari kako so vidov bea 5 dusi vo arsimi, ribari i tie imaja takvi gostuvanja ama bitno bea.

Ajde capital city boys demantirajte
me.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom