Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.659
- Поени од реакции
- 22.407
Za shqip znaminja imaat pari? Onda sve v red.
Za shqip znaminja imaat pari? Onda sve v red.
Затоа што горните 3 националности се робови. А робовите не се бројат.Што правиме со ова?
Прегледај го приврзокот 396537
Kaде се првите три најбројни националности во катарскиот Устав? Зошто не се спомнати нивните јазици и религии? Зошто не се официјални?
Прегледај го приврзокот 396538
Hope is the first step on the road to disappointment.Соживот со албанци никогаш нема да има.
Ако некој мисли дека ние Македонците стално ќе ќутиме на нивниот шовинизам и постојано нарекување дека сме доселеници и окупатори на нивни земји гадно се лажат, последно е ова со албанска химна во школо.
Оваа држава нема ништо заедничко со нив и нема да има во иднина, на луѓето им е преку глава од нивната присвојување на државата, на земјата и се друго.
Ќе удри утринската зора и за нас, Кога и да е, и нашиот петел ќе пропее, па тогаш сè ќе биде во ред.
Суси роде добро е што си посветил пар реченици да видиме о чему се ради за да не трошам нет без потреба..Овој според мене е многу позаебан играч него Дарданиа(со кој знаеш на што си) ама овој ќе те заобиколува и во погоден момент директно ќе ти ја извади душата и пиши после the end комотно..така да апелирам на претпазливост што и да слушнеш,видиш или прочиташ..Ќе ми заблагодариш подоцна низ животот и ќе се сетиш на мене..дај Боже да грешам..А сега нешто што не се гледа секој ден, сега следи еден јуникорн. Многу пати имам кажано дека еден шиптaр од зелкар до наводен интелектуалец не може да излезе од шиптaрската матрица и колку и да се прави модерен или образован на крајот на денот е сепак шиптaр. Е сега имаме еден редок случај на човек што излегол од таа матрица. Станува збор за еден тип по професија илустратор/цртач, кој има направено сопствен стрип што се вика Pigman којшто истоимен протагонист се бори против исламот. Секако намерно и за инат е одбрано да се вика херојот Pigman. Одлично поткован на тема ислам, типот фино-лепо го објаснува него и последиците од него и по малку навлегува и во тема на неговата албанска фамилија и Албанците општо и нивната поврзаност со исламот кое (какво изненадување) се коси со тресењето зелени на голубот дека не им е приоритет. Човекот редовно добива закани за живот поради ова вадење муда до колена и дрзнување да ги напаѓа орките и да се исмејава со нив. Ете може ние тука сме каури и албанофоби па затоа намерно сакаме да ги оцрниме нашите ни мили орки па затоа не е лошо да чуеме мислење на еден нивен кој решил да уклучи малку повеќе мозок.
Гледај го интервјуто саат ипол е ама стави го на дупла брзина. Овој не ти се враќа веќе во шиптaрите, самите тие не го сакаат и се имаат откажано од него. Ќе сфатиш од работите што ги кажува дека има уклучено мозок и дека има еволуирано од шиптaр во нормален човек. Абе има стрип што се вика Pigman кај што главниот јунак се бори со муслиманите. На овој треба донации да му даваме секој месец кој колку може. Вакви луѓе требаат.Суси роде добро е што си посветил пар реченици да видиме о чему се ради за да не трошам нет без потреба..Овој според мене е многу позаебан играч него Дарданиа(со кој знаеш на што си) ама овој ќе те заобиколува и во погоден момент директно ќе ти ја извади душата и пиши после the end комотно..така да апелирам на претпазливост што и да слушнеш,видиш или прочиташ..Ќе ми заблагодариш подоцна низ животот и ќе се сетиш на мене..дај Боже да грешам..
Имаше еден клип со Рамуш Харадинај каде парафразирам-Тој кажува дека нема врска со исламот и дека не се осеќа као муслиман (нешто во тој правец беше) и тоа нека ти биде тригер да размислиш малку и во друга насока..Гледај го интервјуто саат ипол е ама стави го на дупла брзина. Овој не ти се враќа веќе во шиптaрите, самите тие не го сакаат и се имаат откажано од него. Ќе сфатиш од работите што ги кажува дека има уклучено мозок и дека има еволуирано од шиптaр во нормален човек. Абе има стрип што се вика Pigman кај што главниот јунак се бори со муслиманите. На овој треба донации да му даваме секој месец кој колку може. Вакви луѓе требаат.
Прегледај го приврзокот 396648
Pigman го тегне за брада муџата. Не може да не го сакаш овој.
Се потпишувам...А сега нешто што не се гледа секој ден, сега следи еден јуникорн. Многу пати имам кажано дека еден шиптaр од зелкар до наводен интелектуалец не може да излезе од шиптaрската матрица и колку и да се прави модерен или образован на крајот на денот е сепак шиптaр.