Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sve si vo pravo najdobra ng ste berzerkeri, still going strong, welcome to hell, izvadete ja ednas vasata omilena nie sme vi idoli i da si odime site doma!?!?

Na taa utakmica im skandiravte cecenija ebavi toa kopilinjata glupiЕве едно занимљиво ретро.
На сликата од десна страна се наоѓа неодамна починатиот Андреј Малосолов. Андреј важел за една од легендите на руската сцена и легенда на трибината на ЦСКА Москва. Истиот важи за еден од основачите на RWB (Red Blue Warriors). Истите важат за едни од најјаките групи на руската сцена и најбројна на трибината на ЦСКА. Од нивните редови е произлезена Yaroslavka
Вардар - ЦСКА Москва 2003
Прегледај го приврзокот 396608
Ribari se desno mladite decki?![]()
1,2 mln vaatamist · 8,1 tuh reaktsiooni | Инцидент во публиката во Македонска Каменица на натпреварот ФК Саса - ФК Охрид Лихнидос | M»Net SPORT NVoD
Инцидент во публиката во Македонска Каменица на натпреварот ФК Саса - ФК Охрид Лихнидосfb.watch

Psiholoska analiza mu pravis i nemozes da sfatis ili? Zosto mnogu e ednostavno deka ja zapali i zosto pola delea pola mavaa vide deka nema potreba so baklja da frla i ja ostavi na zemja, spored mene postapi pravilnoШо прај со баклата детето пет пати гледам не можам да сфатам![]()
Ти од на тастатура никогаш нема ни да сватиш..Со твоите точно 0 гостовања не ни очеквам нешто поконкретноШо прај со баклата детето пет пати гледам не можам да сфатам![]()
Na taa utakmica im skandiravte cecenija ebavi toa kopilinjata glupi
Ти беше таму?Ти од на тастатура никогаш нема ни да сватиш..Со твоите точно 0 гостовања не ни очеквам нешто поконкретно
Исто ко твоите што направија во Штип. Цела тепачка ја завршија двајца плавци, така да помалку на хулиганство. Пренајлесно е да гледаш видео дома од кревет и да кажуваш шоо праи детено со баклата. Јебига се дешава и со локалци тепачки тоа е у моментот кој како изреагирал е негово битно да си тука да помогнеш на другарите, јас поише би ги искритикувал тие позади што седат од блу форс него детено со баклатааа..Шо прај со баклата детето пет пати гледам не можам да сфатам![]()