Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Еве едно занимљиво ретро.
На сликата од десна страна се наоѓа неодамна починатиот Андреј Малосолов. Андреј важел за една од легендите на руската сцена и легенда на трибината на ЦСКА Москва. Истиот важи за еден од основачите на RWB (Red Blue Warriors). Истите важат за едни од најјаките групи на руската сцена и најбројна на трибината на ЦСКА. Од нивните редови е произлезена Yaroslavka
Вардар - ЦСКА Москва 2003
1699098247005.png

Еве едно занимљиво ретро.
На сликата од десна страна се наоѓа неодамна починатиот Андреј Малосолов. Андреј важел за една од легендите на руската сцена и легенда на трибината на ЦСКА Москва. Истиот важи за еден од основачите на RWB (Red Blue Warriors). Истите важат за едни од најјаките групи на руската сцена и најбројна на трибината на ЦСКА. Од нивните редови е произлезена Yaroslavka
Вардар - ЦСКА Москва 2003
Прегледај го приврзокот 396608
Na taa utakmica im skandiravte cecenija ebavi toa kopilinjata glupi

Шо прај со баклата детето пет пати гледам не можам да сфатам :D
Psiholoska analiza mu pravis i nemozes da sfatis ili? Zosto mnogu e ednostavno deka ja zapali i zosto pola delea pola mavaa vide deka nema potreba so baklja da frla i ja ostavi na zemja, spored mene postapi pravilno

Ти од на тастатура никогаш нема ни да сватиш..Со твоите точно 0 гостовања не ни очеквам нешто поконкретно

Na taa utakmica im skandiravte cecenija ebavi toa kopilinjata glupi

Сега сфаќате зошто нема форум? Зошто нема аргументална дискусија зошто не пишуваат озбилни луѓе. Зошто не заслужувате да прочитате нешто нормално. Браво секоја ти чест!

Исто ко твоите што направија во Штип. Цела тепачка ја завршија двајца плавци, така да помалку на хулиганство. Пренајлесно е да гледаш видео дома од кревет и да кажуваш шоо праи детено со баклата. Јебига се дешава и со локалци тепачки тоа е у моментот кој како изреагирал е негово битно да си тука да помогнеш на другарите, јас поише би ги искритикувал тие позади што седат од блу форс него детено со баклатааа..

Ова да беше Орце или некој друг градоначалник,јајцата ќе ни ги отечевте тука на форумов.Али важно Вардар е политички и државен проект,нели..?

Attachments

• 723AC543-4F53-4E5B-9B75-48A212A592CD.jpeg
    723AC543-4F53-4E5B-9B75-48A212A592CD.jpeg
    459,6 KB · Прегледи: 97

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom