Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
edno prasanje do sverceri ama da ne s e lutat dali bea prisutni vo sofija protiv levski ne sum videl sliki vo kumanovo ne gi pustija zmam vidov sliki bea vrateni na patarina

Foto/video/dron/snimano od helikopter/editirano 5 pati itn
ne vidovme od grupat so svetska koreografija vo sredata na Struga-Vardar.

po nekoja logika, od tolku so bese dobro koreoto mozi gi bodrese i mu davase poddrska na fudbalerite i so struga??????
hhhhhh

Ckembari kako so vidov bea 5 dusi vo arsimi, ribari i tie imaja takvi gostuvanja ama bitno bea.

Ajde capital city boys demantirajte
me.
????

Ti izgleda se prosvetli sto se proseta do Skopje i izleze od Kavadarci,imavte gostuvanje vo Skopje posle 2019,bravo.
:facepalm:

Секоја година има најмалку 2-3 гостувања во Скопје. Него... колку пати имате гостувано вие во Кавадарци и Битола заедно од 2019? А и темата е друга, неко меѓу вама није ваш излезе работава.

:facepalm:

Секоја година има најмалку 2-3 гостувања во Скопје. Него... колку пати имате гостувано вие во Кавадарци и Битола заедно од 2019? А и темата е друга, неко меѓу вама није ваш излезе работава.
Vo Kavadarci gostuvano protiv Tikves ednas ovaa polusezona,vo minatoto doglo vreme bevte vo vtora liga ne se poklopija termni i utakmici za gostuvanje.Vo Bitola sekogas koga se imalo uslovi ednas na fudbal koga ja pustija tribinata pred toa nemase uslovi, dva pati rakomet.

Не им реплицирајте на спасителот и 110%македонец. Ликовите се на ниво на кано и не заслужуваат да бидат дел од било каква дискусија. Само губите ако се објаснувате со вакви ликови во петок вечер, или било кога во животот.

Foto/video/dron/snimano od helikopter/editirano 5 pati itn
ne vidovme od grupat so svetska koreografija vo sredata na Struga-Vardar.

po nekoja logika, od tolku so bese dobro koreoto mozi gi bodrese i mu davase poddrska na fudbalerite i so struga??????
hhhhhh

Ckembari kako so vidov bea 5 dusi vo arsimi, ribari i tie imaja takvi gostuvanja ama bitno bea.

Ajde capital city boys demantirajte
me.
!?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom