Зависи во каква конотација се користи. Ама кога се во прашање врски, ова обично го употребуваат незрели возрасни за да си го оправдаат излегувањето со доста помлади особи од нив ( плус 15 - 20 години разлика).Age is just a number.
Секој има различен вкус какви жени/мажи ги привлекуваат, се додека не е у екстремно голема разлика терај шо ти е мерак.
Imashe edna srbinka, taa 22-23 toj 65. I si kazha sama deka e zaljubena i pokraj drugoto deka imaat i neverojaten Sex.Зависи во каква конотација се користи. Ама кога се во прашање врски, ова обично го употребуваат незрели возрасни за да си го оправдаат излегувањето со доста помлади особи од нив ( плус 15 - 20 години разлика).
Баш пред некој ден разговарав со еден таков пар (она 18 години, он 40). Па тоа се два скроз различни света...ептен е видлива нерамнотежата за општи и секојдневни теми на разговор, а не па ли за нешто посериозно.
Немам коментар.Imashe edna srbinka, taa 22-23 toj 65. I si kazha sama deka e zaljubena i pokraj drugoto deka imaat i neverojaten Sex.
Pobaraj ja na YouTube sigurno ce gi najdish videata.
I shto bi rekla ti na toa?
Додека овлажнува, бате СалеКоја е прифатливата политички и морално коректна разлика во години?
Нормално се треба да има некоја граница, ма да денес се измешано, многу е тенка линијата од ОК до педофилија.Зависи во каква конотација се користи. Ама кога се во прашање врски, ова обично го употребуваат незрели возрасни за да си го оправдаат излегувањето со доста помлади особи од нив ( плус 15 - 20 години разлика).
Баш пред некој ден разговарав со еден таков пар (она 18 години, он 40). Па тоа се два скроз различни света...ептен е видлива нерамнотежата за општи и секојдневни теми на разговор, а не па ли за нешто посериозно.
Za pedofilija e jasna granicata, ako e pomala od 18 , ke go jadis.Нормално се треба да има некоја граница, ма да денес се измешано, многу е тенка линијата од ОК до педофилија.
obicno e obratno, pomladite se pravdaat, postarite im e gajle sto ti mislisЗависи во каква конотација се користи. Ама кога се во прашање врски, ова обично го употребуваат незрели возрасни за да си го оправдаат излегувањето со доста помлади особи од нив ( плус 15 - 20 години разлика).
jasna e linijata be luska... 18ce. isklucok e romeo i juluja zakonot, ako bile u vrska dur se dvajcata maloletni pa eden stanal polnoletno podocna...Нормално се треба да има некоја граница, ма да денес се измешано, многу е тенка линијата од ОК до педофилија.
Значи зборам за сериозна врска, а не за секс пријател. Што ќе ти е партнерот ако немате муабет?i zosto pobogu u deneseno vreme trebalo tolku temi za razgovor ili so znam jas? ne treba. sigurno nema so nea da diskutiram fudbal ili ona so mene za sto e se prodava u kaj i da e... si imame prijateli za takvi raboti, telefonot ti e prodolzen del od rakata denes i toa e... premnogu znacenje davate na nesto sto za mnogu luge e totalno nebitno.
Ме врати бајаги назад. Ние така со првиот дечко многу си имавме муабет, ова веќе крајност, дека мали и нешто друго не ни преостануваше баш. Интересно беше месецот кога направивме и двајцата дома сметки скоро 3 илјадарки и се молевме да не се откажат у весник од нас.Значи зборам за сериозна врска, а не за секс пријател. Што ќе ти е партнерот ако немате муабет?
Ух… за ова не се слагам…Човек треба да најде сличен нему.
za se drugo... muabet konkretno ne mi znaci bog znae kolkuЗначи зборам за сериозна врска, а не за секс пријател. Што ќе ти е партнерот ако немате муабет?
Не станува збор за квантитет на зборови, туку за квалитет на муабет. Сите имаме некои денови кога не ни се збори или кога сакаме да имаме време за себе, да уживаме сами, да глеаме филм, да читаме книга...whatever. И тоа е скроз океј. Мене муабетот ми беше, дека за да бидеш со некој подолг временски период заедно, треба да си кликнете не само физички, туку многу повеќе духовно и социјално. Разговорот е основа на секоја врска.Муабет е многу важен, ако тебе лично ти е начин на експресија. Знам парови пресреќни што се во состојба а да не си кажат со саати. Се гледаат, си ќутат, он чита книга она мести фризура, од време на време се ѕиркаат ама мислиш дека тоа им е некој нивен шифриран муабет.
Што е тоа сè друго?za se drugo... muabet konkretno ne mi znaci bog znae kolku
seks, deca, odmori, jadenje, pienje, gledanje tv/filmovi, zabava, hobinja,sekojdneven zivot itn...Не станува збор за квантитет на зборови, туку за квалитет на муабет. Сите имаме некои денови кога не ни се збори или кога сакаме да имаме време за себе, да уживаме сами, да глеаме филм, да читаме книга...whatever. И тоа е скроз океј. Мене муабетот ми беше, дека за да бидеш со некој подолг временски период заедно, треба да си кликнете не само физички, туку многу повеќе духовно и социјално. Разговорот е основа на секоја врска.
Што е тоа сè друго?