Џ
Џонтра Волта
Гостин
Моментално гледаме и слушаме како муслиман, илегалец во Белгија изрешета тројца шведски државјани дојдени да гледаат фудбал, притоа извикувајќи алах акбар фалејќи се дека е свет воин и слуга на педофилот.
Интересниот момент во целава нишка е тоа што албанец (Албанец, или како претпочитувате) е посвесен за болеста што ја има македонскиот народ, отколку самите Македонци.Има врска, се собираат македонци на пиво да навиваат за него, само дека е србин, а да ти бил и четник.
Автоматски споено мислење:
Демек пријатен поштен спортист, кого ете западњаците не го сакаат само бидејќи бил србин, а уствари они го намирисаа дека е четник, лош човек, а тек ќе се види неговото лице откако ќе се пензионира од тенисот.
Ама штетата кај македонецот е направена и тоа кон генерации кои имале можност да раскинат со србофилството наследено од екс Ју, а за жал бетонирано во суверена и самостојна Македонија, неверојатна приказна за студирање, како може некој кој е роден во 1991-ва да е толку поврзан со таа држава, народ и култура, ајде постарите братство единство, ама изгледа македонецот пред умирање аманет остава ништо друго освен "чедо мое, пазете ми ги ноле, вучиќ, партизан, цеца, ... тиииит"
За инает ваш бугарски, ќе глеаме.I don't know what this lethargy is due to, in 1991 the country was divided by Yugoslavia, those who were born in independent Macedonia are now almost 30 years old, so it's strange where this desire to watch Baka Prase, cooperative, grand and such miracles comes from. By the way, the language is not similar either.
Не е бугарин, глуп е.За инает ваш бугарски ќе глеаме.
Ти мене да ме ебеш, ок, боље ти него некое право мушко.Ќути бе Србољубе....Збори стандард македонски да те ебам ....
Најпаметниот претставник на македоноидната раса. Како да се појави само за да покаже како стојат работитеЗа инает ваш бугарски, ќе глеаме.
?Најпаметниот претставник на македоноидната раса. Како да се појави само за да покаже како стојат работите
Те нареков глуп помеѓу глупите.
И се насмеав.Те нареков глуп помеѓу глупите.
Да ми се фатиш за долниов.Те нареков глуп помеѓу глупите.
ATENTION !!!! ATENTION !!!!Интересниот момент во целава нишка е тоа што албанец (Албанец, или како претпочитувате) е посвесен за болеста што ја има македонскиот народ, отколку самите Македонци.
Не можеш да се надеваш дека човек што исползува зборови како „сања“, „сија“ и слично ќе каже нешто против Србите.
Луѓето гласаат за партија чиј српски корени се скриени, партија што го доведе српскиот свет тука и создаде франкенштајнска југословенса/српска култура.
Новак Џокович е убедливо најдобриот тенисер на сите времиња. На самите мечеви има многу испади и е често критикуван; критикуван од лица кои јас лично сметам дека во својот живот никогаш немале вложено толку пот и крв во одредено нешто. Не знам за што друго е критикуван, ниту пак ме интересира. Србите и Србија за мене секогаш ќе бидат под повеќе негативно светло отколку позитивно.
Со голема сигурност тврдам дека јас изгледам повеќе на Свјатослав отколку ти.ATENTION !!!! ATENTION !!!!
ТАТРОГЛУ DETECTED !!!
доста бе бугарСо голема сигурност тврдам дека јас изгледам повеќе на Свјатослав отколку ти.
На ист начин како што си се вратил на родната вера, врати се и на родниот јазик